כריכי וופל עוף בקליפת פקאן
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו כריכים עם וופל עוף עם פקאן. , מתכון זה מכסה 39% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -42 גרם חלבון , 47 גרם שומן , ובסך הכל 875 קלוריות . אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לך מלח, חומץ יין לבן, ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 74% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוף דבש וופל , עוף וופל דבש , וסנדוויץ' עוף וופל .
הוראות
משטחים את העוף ל-1/2 אינץ'. עוֹבִי. בקערה רדודה טורפים ביצה ו-1/2 כוס סירופ. בקערה רדודה נוספת מערבבים את הפקאנים, פירורי הלחם, 3/4 כפית מלח ו-1/2 כפית פלפל. טובלים את העוף בתערובת הביצים, ואז מצפים בתערובת פקאן.
במחבת גדולה על אש בינונית, מבשלים עוף בשמן בקבוצות במשך 5-6 דקות מכל צד או עד שאינו ורוד יותר. בינתיים מערבבים את החרדל, החומץ והסירופ הנותר, מלח ופלפל.
מטפטפים 1 כף תערובת רוטב על כל אחד מארבעה וופלים; מעל עוף ומטפטפים את יתרת תערובת הרוטב. למעלה עם הוופלים שנותרו.