כריכי וופל צ'ילי עם ביצים מקושקשות גבינה, בייקון ואבוקדו
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לך sambal oelek, אבקת אפייה, צ'דר חדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו ביצים מקושקשות עם בייקון ואבוקדו, צ'דר Jalapeño עוף, בייקון, כריכי ופל אבוקדו, ו סנדוויצ'ים וופל בנדיקט (מתכונים דומים).
הוראות
עבור וופלים צ ' ילי: Preheat ברזל ופל. בקערה גדולה מקציפים יחד קמח, אבקת אפייה, סוכר ומלח. בקערה נפרדת מקציפים יחד חלב, ביצים, סמבל אולק, סרירצ ' ה וחמאה.
יוצקים מרכיבים רטובים על מרכיבים יבשים ומקציפים עד חלקה.
יוצקים חצי הבלילה על ברזל הוופל ומבשלים עד וופל הוא חום זהוב פריך. חזור עם הבלילה שנותרה. כמות זו של הבלילה תהיה מספיק כדי להפוך את שני ואפלים גדולים, עגולים, עמוקים מחורצים. בהתאם לוואפל שלך אתה צריך לחלק את הבלילה אחרת.
לביצי הגבינה: במחבת בינונית ללא מקל מעל חום גבוה בינוני, להמיס חמאה, ולאחר מכן מערבבים ביצים וגבינה. לבשל, ערבוב כל הזמן עם מרית גומי, עד הביצים רכות אבל עדיין נוזלי מעט.
מניחים 2 חתיכות של ופל על כל צלחת, ולאחר מכן מחלקים את הבייקון בין כל פיסת ופל, מניחים את הביצים המקושקשות על גבי הבייקון, ולאחר מכן מעלים את הביצים עם אבוקדו פרוס ולסחוט את הסיד מעל. פיזור בצל ירוק פרוס על כל צלחת ומגישים מיד.