כריכי זנב-שור מטובל וגרוייר
כריכי זנב-שור מטוגנים וגרוייר עשויים להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 71 גר' של חלבון, 41 גרם של שומן, וסך הכל 872 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך עלי דפנה, לחמניות סנדוויץ', זנב שור, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות נסו זנב-שור מטובל, זנב-שור מטובל, ו זנב-שור מטובל ונזיד צלעות קצר. (מתכונים דומים).
הוראות
עבור שורטייל: התאם מתלה תנור למצב מרכז וחימום מראש תנור ל 121°.
מחממים שמן בתנור הולנדי גדול על חום גבוה עד מנצנץ.
הוסף כמה חתיכות שורטייל שיתאימו בשכבה אחת. מבשלים עד שחום היטב, על 6 דקות. הפוך חתיכות לבשל עד הצד השני הוא השחמה, על 4 דקות יותר.
העברה לצלחת גדולה וחזור עם זנב השור שנותר עד כל זנב השור הם השחמה.
מבלי להסיר כל שמן או שומן שניתנו, להוסיף בצל, גזר, וסלרי עכשיו-סיר ריק ומבשל, ערבוב וגירוד למעלה חתיכות משחימים מלמטה, עד ירקות משחימים היטב, על 10 דקות בסך הכל. מערבבים רסק עגבניות עד ירקות מצופים.
מוסיפים יין ומבשלים, משפשפים חתיכות. מבשלים עד מופחת בחצי, על 5 דקות.
מוסיפים ציר עוף ועלי דפנה. להחזיר זנב שור לסיר, להביא לרתיחה, לכסות עם המכסה מעט פתוחה, ולהעביר לתנור. מבשלים עד בשר זנב השור מגיע בקלות את העצם, על 4 שעות.
באמצעות מלקחיים, להעביר זנב שור לקערה גדולה. להפריש עד מגניב מספיק כדי להתמודד. בינתיים, זן מלאי דרך מסננת רשת בסדר לסיר בינוני. להשליך מוצקים.
מניחים סיר מעל חום בינוני ומבשלים מלאי עד מופחת כ 3/4 כוס, כ 15 דקות. בינתיים, להסיר בשר זנב שור מעצמות לגרוס עם אצבעות או שני מזלגות. להחזיר בשר למלאי כפי שהוא מתבשל. תערובת סיים / oxtail צריך להיות עבה מאוד דביק. מוסיפים פטרוזיליה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומניחים בצד. תערובת Oxtail יכול להיות מורכב עד 4 ימים מראש.
כדי להפוך את הכריכים: מחממים מטגן גבוה. פורסים לחם בחצי אופקית ומניחים חתך בצד על תבנית אפייה. צלוי עד קלוי, על 2 דקות.
הסר מברוילר. מחלקים תערובת oxtail באופן שווה בין החצאים התחתונים של הלחם. אוקסטייל למעלה עם פלפל דובדבן כבוש ופרוסות גבינה.
הסר חצאים העליונים של לחם ממגש. חצאים תחתון צלוי עד גבינה מותכת, על 4 דקות. סגור כריכים ומגישים.