קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

כריכי חזיר, גבינה ופטריות בגריל

כריכי חזיר, גבינה ופטריות בגריל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו כריכי חזיר, גבינה ופטריות בגריל. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 48 גרם חלבון, 42 גרם שומן, ובסך הכל של 869 קלוריות. המתכון הזה מכסה 34% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. אם יש לכם פטרוזיליה ו / או עירית, לחם פריך, גבינת צ'דר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 67%. הציון הזה מוצק. נסו כריכי גבינה צלויה וגאודה בגריל, פטריות ופטי שוויצרי נמס: כריכים בגריל לשניים, ו כריך גבינה בגריל פטריות (המכונה גם נמס הפטריות) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה. כשהם חמים מאוד מוסיפים 1/2 כף חמאה ומחצית מהפטריות; מבשלים תוך ערבוב עד שהם רכים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מעבירים לקערה וחוזרים על עצמם עם 1/2 כף עוד חמאה ושאר הפטריות; מעבירים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את עשבי התיבול לקערה וזורקים; מתבלים במלח ופלפל. נגב את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מורחים כל פרוסת לחם עם חרדל וכריך עם תערובת הצ ' דר, החזיר, הפטריות והמונסטר.
מרכיבים שתצטרך
מונסטרמונסטר
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
2
ממיסים 1 כף חמאה במחבת על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הכריכים ומבשלים, הופכים פעם אחת ומוסיפים עוד חמאה במידת הצורך, עד שהלחם מזהיב והגבינה נמסה, בערך 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
4
צילום: כריסטופר טסטני