כריכי חזיר, גבינה ופטריות בגריל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו כריכי חזיר, גבינה ופטריות בגריל. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 48 גרם חלבון, 42 גרם שומן, ובסך הכל של 869 קלוריות. המתכון הזה מכסה 34% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. אם יש לכם פטרוזיליה ו / או עירית, לחם פריך, גבינת צ'דר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 67%. הציון הזה מוצק. נסו כריכי גבינה צלויה וגאודה בגריל, פטריות ופטי שוויצרי נמס: כריכים בגריל לשניים, ו כריך גבינה בגריל פטריות (המכונה גם נמס הפטריות) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה. כשהם חמים מאוד מוסיפים 1/2 כף חמאה ומחצית מהפטריות; מבשלים תוך ערבוב עד שהם רכים, כ -5 דקות.
מעבירים לקערה וחוזרים על עצמם עם 1/2 כף עוד חמאה ושאר הפטריות; מעבירים לקערה.
מוסיפים את עשבי התיבול לקערה וזורקים; מתבלים במלח ופלפל. נגב את המחבת.
מורחים כל פרוסת לחם עם חרדל וכריך עם תערובת הצ ' דר, החזיר, הפטריות והמונסטר.
ממיסים 1 כף חמאה במחבת על אש נמוכה.
מוסיפים את הכריכים ומבשלים, הופכים פעם אחת ומוסיפים עוד חמאה במידת הצורך, עד שהלחם מזהיב והגבינה נמסה, בערך 12 דקות.