קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

כריכי חזיר וייטנאמיים בגריל

כריכי חזיר וייטנאמיים בגריל
כריכי חזיר וייטנאמים בגריל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 564 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך סוכר, שן שום, חומץ יין אורז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ יין אורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל וייטנאמי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: כריכי חזיר בסגנון וייטנאמי, כריכי בשר חזיר וייטנאמי בגריל, ו חזיר וייטנאמי בגריל עטוף בחסה.

הוראות

1
כדי להפוך את הירקות הכבושים, בסיר קטן על חום בינוני, לשלב את השום, מלח, חומץ וסוכר ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את הגזר וצנון ומבשלים עד מתרכך, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
3
הסר מהחום ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. מקררים עד קור, לפחות 1 שעה. ממש לפני השימוש, לנקז את הירקות היטב ב colander.To הפוך את הכריכים, במעבד מזון מיני או בלנדר, לשלב את lemongrass, שאלוט, jalapeo קצוץ, סוכר, רוטב דגים, חומץ, שמן שומשום ושמן קנולה. תהליך עד החומרים הם קצוצים דק צורות להדביק. לחלופין, באמצעות סכין שף, קוצצים דק את lemongrass, שאלוט ו jalapeo ולהעביר לקערה; מוסיפים את הסוכר, רוטב דגים, חומץ ושמנים ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
רוטב דגיםרוטב דגים
אליקסיר גאליקסיר ג
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
שפים סכיןשפים סכין
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
להעביר את המרינדה לשקית פלסטיק sealable ולהוסיף את בשר החזיר tenderloin. לאטום את התיק ולסובב אותו כדי לצפות את החזיר באופן שווה עם המרינדה. להכניס למקרר לפחות 1 שעה או עד 4 שעות.מחממים מראש מכבש פניני או גריל חשמלי מקורה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניניעיתונות פניני
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
הסר את החזיר מן המרינדה, מניחים את הבשר על העיתונות או הגריל ומבשלים עד חזיר מבושל דרך, על 2 דקות על עיתונות פניני, או 1 עד 2 דקות בצד על גריל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניניעיתונות פניני
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
העברה לצלחת.חותכים את הבאגט לאורכו, וחותכים כשני שלישים מהדרך דרך הלחם.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
7
מורחים את המיונז בצד לחתוך של החלק העליון של הלחם. סדר את החזיר על החלק התחתון. למעלה עם ירקות כבושים, טבעות jalapeo, מנטה וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
8
טפטוף עם רוטב הטבילה הווייטנאמי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
9
חותכים את הכריך ל 4 חתיכות ומגישים מיד.

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הברון הרצוג שנין בלאן (OU Kosher) עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
הברון הרצוג שנין בלאן (OU Kosher)
הברון הרצוג שנין בלאן (OU Kosher)
פה טרי ועגול מרגיש עם הערות פירותי אינטנסיבי של נקטרינה, דומדמניות ואורן עם גימור בהיר, נקי. יין רב תכליתי ליהנות עם מאכלים אתניים מתובלים מסינית להודית. גם נהדר כמו אפריטיף.