כריכי חזיר וייטנאמים בגריל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 564 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך סוכר, שן שום, חומץ יין אורז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ יין אורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל וייטנאמי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: כריכי חזיר בסגנון וייטנאמי, כריכי בשר חזיר וייטנאמי בגריל, ו חזיר וייטנאמי בגריל עטוף בחסה.
הוראות
1
כדי להפוך את הירקות הכבושים, בסיר קטן על חום בינוני, לשלב את השום, מלח, חומץ וסוכר ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את הגזר וצנון ומבשלים עד מתרכך, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
3
הסר מהחום ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. מקררים עד קור, לפחות 1 שעה. ממש לפני השימוש, לנקז את הירקות היטב ב colander.To הפוך את הכריכים, במעבד מזון מיני או בלנדר, לשלב את lemongrass, שאלוט, jalapeo קצוץ, סוכר, רוטב דגים, חומץ, שמן שומשום ושמן קנולה. תהליך עד החומרים הם קצוצים דק צורות להדביק. לחלופין, באמצעות סכין שף, קוצצים דק את lemongrass, שאלוט ו jalapeo ולהעביר לקערה; מוסיפים את הסוכר, רוטב דגים, חומץ ושמנים ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
רוטב דגים
אליקסיר ג
קורצים שומשום לבן
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
שפים סכין
1/2 קילו טופו יציב, שבור
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
להעביר את המרינדה לשקית פלסטיק sealable ולהוסיף את בשר החזיר tenderloin. לאטום את התיק ולסובב אותו כדי לצפות את החזיר באופן שווה עם המרינדה. להכניס למקרר לפחות 1 שעה או עד 4 שעות.מחממים מראש מכבש פניני או גריל חשמלי מקורה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניני
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
הסר את החזיר מן המרינדה, מניחים את הבשר על העיתונות או הגריל ומבשלים עד חזיר מבושל דרך, על 2 דקות על עיתונות פניני, או 1 עד 2 דקות בצד על גריל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניני
סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
העברה לצלחת.חותכים את הבאגט לאורכו, וחותכים כשני שלישים מהדרך דרך הלחם.
מרכיבים שתצטרך
בגט
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
7
מורחים את המיונז בצד לחתוך של החלק העליון של הלחם. סדר את החזיר על החלק התחתון. למעלה עם ירקות כבושים, טבעות jalapeo, מנטה וכוסברה.
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הברון הרצוג שנין בלאן (OU Kosher) עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.