כריכי חזיר וייטנאמיים בגריל
כריכי חזיר וייטנאמים בגריל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 564 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך סוכר, שן שום, חומץ יין אורז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ יין אורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל וייטנאמי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: כריכי חזיר בסגנון וייטנאמי, כריכי בשר חזיר וייטנאמי בגריל, ו חזיר וייטנאמי בגריל עטוף בחסה.
הוראות
כדי להפוך את הירקות הכבושים, בסיר קטן על חום בינוני, לשלב את השום, מלח, חומץ וסוכר ולהביא לרתיחה.
מוסיפים את הגזר וצנון ומבשלים עד מתרכך, כ -20 דקות.
הסר מהחום ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. מקררים עד קור, לפחות 1 שעה. ממש לפני השימוש, לנקז את הירקות היטב ב colander.To הפוך את הכריכים, במעבד מזון מיני או בלנדר, לשלב את lemongrass, שאלוט, jalapeo קצוץ, סוכר, רוטב דגים, חומץ, שמן שומשום ושמן קנולה. תהליך עד החומרים הם קצוצים דק צורות להדביק. לחלופין, באמצעות סכין שף, קוצצים דק את lemongrass, שאלוט ו jalapeo ולהעביר לקערה; מוסיפים את הסוכר, רוטב דגים, חומץ ושמנים ומערבבים לשלב.
להעביר את המרינדה לשקית פלסטיק sealable ולהוסיף את בשר החזיר tenderloin. לאטום את התיק ולסובב אותו כדי לצפות את החזיר באופן שווה עם המרינדה. להכניס למקרר לפחות 1 שעה או עד 4 שעות.מחממים מראש מכבש פניני או גריל חשמלי מקורה על חום גבוה.
הסר את החזיר מן המרינדה, מניחים את הבשר על העיתונות או הגריל ומבשלים עד חזיר מבושל דרך, על 2 דקות על עיתונות פניני, או 1 עד 2 דקות בצד על גריל.
העברה לצלחת.חותכים את הבאגט לאורכו, וחותכים כשני שלישים מהדרך דרך הלחם.
מורחים את המיונז בצד לחתוך של החלק העליון של הלחם. סדר את החזיר על החלק התחתון. למעלה עם ירקות כבושים, טבעות jalapeo, מנטה וכוסברה.
טפטוף עם רוטב הטבילה הווייטנאמי.
חותכים את הכריך ל 4 חתיכות ומגישים מיד.