קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

כריכי חזיר וייטנאמיים בגריל

כריכי חזיר וייטנאמיים בגריל
כריכי חזיר וייטנאמים בגריל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 564 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך סוכר, שן שום, חומץ יין אורז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ יין אורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל וייטנאמי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: כריכי חזיר בסגנון וייטנאמי, כריכי בשר חזיר וייטנאמי בגריל, ו חזיר וייטנאמי בגריל עטוף בחסה.

הוראות

1
כדי להפוך את הירקות הכבושים, בסיר קטן על חום בינוני, לשלב את השום, מלח, חומץ וסוכר ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים את הגזר וצנון ומבשלים עד מתרכך, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
3
הסר מהחום ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. מקררים עד קור, לפחות 1 שעה. ממש לפני השימוש, לנקז את הירקות היטב ב colander.To הפוך את הכריכים, במעבד מזון מיני או בלנדר, לשלב את lemongrass, שאלוט, jalapeo קצוץ, סוכר, רוטב דגים, חומץ, שמן שומשום ושמן קנולה. תהליך עד החומרים הם קצוצים דק צורות להדביק. לחלופין, באמצעות סכין שף, קוצצים דק את lemongrass, שאלוט ו jalapeo ולהעביר לקערה; מוסיפים את הסוכר, רוטב דגים, חומץ ושמנים ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
רוטב דגיםרוטב דגים
אליקסיר גאליקסיר ג
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
שפים סכיןשפים סכין
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
להעביר את המרינדה לשקית פלסטיק sealable ולהוסיף את בשר החזיר tenderloin. לאטום את התיק ולסובב אותו כדי לצפות את החזיר באופן שווה עם המרינדה. להכניס למקרר לפחות 1 שעה או עד 4 שעות.מחממים מראש מכבש פניני או גריל חשמלי מקורה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניניעיתונות פניני
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
5
הסר את החזיר מן המרינדה, מניחים את הבשר על העיתונות או הגריל ומבשלים עד חזיר מבושל דרך, על 2 דקות על עיתונות פניני, או 1 עד 2 דקות בצד על גריל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניניעיתונות פניני
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
6
העברה לצלחת.חותכים את הבאגט לאורכו, וחותכים כשני שלישים מהדרך דרך הלחם.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
7
מורחים את המיונז בצד לחתוך של החלק העליון של הלחם. סדר את החזיר על החלק התחתון. למעלה עם ירקות כבושים, טבעות jalapeo, מנטה וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
8
טפטוף עם רוטב הטבילה הווייטנאמי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
9
חותכים את הכריך ל 4 חתיכות ומגישים מיד.

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הברון הרצוג שנין בלאן (OU Kosher) עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
הברון הרצוג שנין בלאן (OU Kosher)
הברון הרצוג שנין בלאן (OU Kosher)
פה טרי ועגול מרגיש עם הערות פירותי אינטנסיבי של נקטרינה, דומדמניות ואורן עם גימור בהיר, נקי. יין רב תכליתי ליהנות עם מאכלים אתניים מתובלים מסינית להודית. גם נהדר כמו אפריטיף.