קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות73
מגזין

כריכי חזיר משך

כריכי חזיר משך
כריכי חזיר משך עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 737 קלוריות, 76 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, תחת בוסטון, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה מצוין. נסו בירה לבישול איטי משך חזיר & BBQ משך כריכי חזיר, כריכי חזיר, ו ברביקיו משך כריכי חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
אם משתמשים בגריל גז, מחממים גבוה בצד אחד; לשים שבבי עץ ספוג בתיבה מעשן. לאחר עישון, להפחית את החום כדי לשמור על טמפרטורה של 275 מעלות F ומבשלים את החזיר, מכוסה, בצד הקריר של הגריל.
מרכיבים שתצטרך
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
2
לשפשף את החזיר
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
1
מערבבים את הפפריקה, סוכר ואבקת בצל בקערה.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
להעביר 3 כפות תיבול לקערה נפרדת, להוסיף 2 כפות מלח 3 כפות פלפל, ולעסות על החזיר. מכסים בניילון נצמד ומקררים לפחות 2 שעות או עד 1 יום. (להזמין את תיבול ברביקיו הנותרים.)
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
הכן את שבבי העץ: להשרות 6 כוסות שבבי עץ במים, על 15 דקות, ולאחר מכן לנקז. אל תגזים, או שהעץ יכבה את האש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
להדליק את הגריל: למלא גריל מעשן או קומקום עם פחם ואור. (פט משתמש בנוזל הצתה; אתה יכול גם להשתמש במתנע ארובה. כאשר הגחלים הם בעיקר לבנים, להפיץ אותם עם מלקחיים.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
5
מורחים 1/2 כוס שבבי העץ על הגחלים (השתמש 1 כוס עבור גריל קומקום). הטמפרטורה של הגריל צריך להיות על 275 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
1
מניחים את השומן בצד חזיר למטה על מדף במעשן או על הגריל. מכסים ומבשלים, מסובבים את החזיר כל שעה בערך, עד שמדחום מוכנס למרכז רושם 165 מעלות F, בערך 6 שעות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
שומן חזירשומן חזיר
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
2
להאכיל את הגריל:כמו בשר חזיר מבשל, להוסיף פחם יותר שבבי עץ כדי לשמור על הטמפרטורה בין 250 מעלות F ו 275 מעלות F ולשמור על רמת העשן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
3
הפוך את הרוטב: בינתיים, לערבב את הקטשופ, 1 כוס מים, שניהם סוכרים, 1 1/2 כפיות פלפל, בצל ואבקות חרדל, מיץ לימון, רוטב ווסטרשייר, חומץ, סירופ תירס 1 כף תיבול ברביקיו שמורות בסיר על חום גבוה. מביאים לרתיחה, ערבוב, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים, חשוף, ערבוב מדי פעם, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
תיבול ברביקיותיבול ברביקיו
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
בואו מגניב, ואז לחמם על הגריל כאשר מוכן לשימוש.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
1
להעביר את החזיר לתבנית אפייה מעוטרת (אתה רוצה לתפוס את כל מיצי הטעם) ולתת לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד. לגרוס לחתיכות בגודל ביס, ערימת על מגש ויוצקים כל מיצים מתוך גיליון האפייה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
2
הפוך את הכריכים:תלולית חזיר על תחתית לחמניה, לצייר עם רוטב ברביקיו קטן, העליון עם סלט כרוב לכסות עם צמרות לחמניה. הכריך הטוב ביותר אי פעם!
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי