כריכי חזיר משך
כריכי חזיר משך עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 737 קלוריות, 76 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, תחת בוסטון, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה מצוין. נסו בירה לבישול איטי משך חזיר & BBQ משך כריכי חזיר, כריכי חזיר, ו ברביקיו משך כריכי חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
אם משתמשים בגריל גז, מחממים גבוה בצד אחד; לשים שבבי עץ ספוג בתיבה מעשן. לאחר עישון, להפחית את החום כדי לשמור על טמפרטורה של 275 מעלות F ומבשלים את החזיר, מכוסה, בצד הקריר של הגריל.
מערבבים את הפפריקה, סוכר ואבקת בצל בקערה.
להעביר 3 כפות תיבול לקערה נפרדת, להוסיף 2 כפות מלח 3 כפות פלפל, ולעסות על החזיר. מכסים בניילון נצמד ומקררים לפחות 2 שעות או עד 1 יום. (להזמין את תיבול ברביקיו הנותרים.)
הכן את שבבי העץ: להשרות 6 כוסות שבבי עץ במים, על 15 דקות, ולאחר מכן לנקז. אל תגזים, או שהעץ יכבה את האש.
להדליק את הגריל: למלא גריל מעשן או קומקום עם פחם ואור. (פט משתמש בנוזל הצתה; אתה יכול גם להשתמש במתנע ארובה. כאשר הגחלים הם בעיקר לבנים, להפיץ אותם עם מלקחיים.
מורחים 1/2 כוס שבבי העץ על הגחלים (השתמש 1 כוס עבור גריל קומקום). הטמפרטורה של הגריל צריך להיות על 275 מעלות F.
מניחים את השומן בצד חזיר למטה על מדף במעשן או על הגריל. מכסים ומבשלים, מסובבים את החזיר כל שעה בערך, עד שמדחום מוכנס למרכז רושם 165 מעלות F, בערך 6 שעות בסך הכל.
להאכיל את הגריל:כמו בשר חזיר מבשל, להוסיף פחם יותר שבבי עץ כדי לשמור על הטמפרטורה בין 250 מעלות F ו 275 מעלות F ולשמור על רמת העשן.
הפוך את הרוטב: בינתיים, לערבב את הקטשופ, 1 כוס מים, שניהם סוכרים, 1 1/2 כפיות פלפל, בצל ואבקות חרדל, מיץ לימון, רוטב ווסטרשייר, חומץ, סירופ תירס 1 כף תיבול ברביקיו שמורות בסיר על חום גבוה. מביאים לרתיחה, ערבוב, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים, חשוף, ערבוב מדי פעם, לפחות 2 שעות.
בואו מגניב, ואז לחמם על הגריל כאשר מוכן לשימוש.
להעביר את החזיר לתבנית אפייה מעוטרת (אתה רוצה לתפוס את כל מיצי הטעם) ולתת לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד. לגרוס לחתיכות בגודל ביס, ערימת על מגש ויוצקים כל מיצים מתוך גיליון האפייה על גבי.
הפוך את הכריכים:תלולית חזיר על תחתית לחמניה, לצייר עם רוטב ברביקיו קטן, העליון עם סלט כרוב לכסות עם צמרות לחמניה. הכריך הטוב ביותר אי פעם!