קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות73
מגזין

כריכי חזיר צלויים בסגנון פילדלפיה

כריכי חזיר צלויים בסגנון פילדלפיה
כריכי חזיר צלויים בסגנון פילדלפיה עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 622 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם גבינת מנצ'גו, בשר חזיר צלוי, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. . עם כפית ציון של 95% המנה הזו מעולה. נסו כריכי חזיר צלויים בסגנון פילדלפיה, סנדוויצ'ים רוסטביף בסגנון Banh Mi, ו סנדוויצ'ים רוסטביף בסגנון Banh Mi (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
הסר את הרשת או מחרוזות על צלי חזיר, שמירה עליהם ללא פגע לשימוש שוב.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
3
שלב רוזמרין, 3 שיני שום, פטרוזיליה, 3 כפיות שמן זית, 1 כף מלח כשר, ו 1 כף פלפל שחור טחון טרי בקערה. חותכים לפתוח את צלי החזיר ולהפיץ אותו עם תערובת שמן ועשב.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
צלי חזירצלי חזיר
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מגלגלים את החזיר ומאבטחים אותו עם רשת או חוט. לשפשף מחוץ לצלי עם הנותרים 1 כפית שמן זית ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
מניחים את החזיר, צד שומן למעלה, במחבת צלייה או צלחת אפייה ויוצקים במים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
6
אופים בתנור שחומם מראש, מתבלים מדי פעם, על 1 1/2 עד 2 שעות; מוסיפים יותר מים במידת הצורך. מדחום שנקרא מיידית מוכנס לתוך הבשר צריך לקרוא לפחות 145 מעלות F (63 מעלות C). אפשר לצלי לנוח 10 עד 15 דקות. שמור את מיצי המחבת.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
בעוד החזיר נח, חום 1 כף שמן זית במחבת מעל חום בינוני. מערבבים ב 2 שיני שום קצוץ פתיתי פלפל אדום; לבשל ומערבבים עד השום הוא ריחני אבל לא חום, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
יוצקים ציר עוף ומביאים אותו לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
9
מוסיפים תרד, 1 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל שחור, ומיץ לימון. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד התרד הוא נבול, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
10
חותכים את החוט על הצלי וחותכים את החזיר לפרוסות דקות. החזר את החזיר הפרוס למיצי המחבת השמורים.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
פורסים את לחמניות הכריך ומפזרים כל גליל עם גבינת מנצ ' גו גרוסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מנצ ' גוגבינת מנצ ' גו
לחמניית סנדוויץלחמניית סנדוויץ
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
12
מוסיפים פרוסות חזיר לכל כריך, למעלה עם תרד, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מבושלחזיר מבושל
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה