כריכי חזיר צלויים בסגנון פילדלפיה
כריכי חזיר צלויים בסגנון פילדלפיה עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 622 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם גבינת מנצ'גו, בשר חזיר צלוי, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. . עם כפית ציון של 95% המנה הזו מעולה. נסו כריכי חזיר צלויים בסגנון פילדלפיה, סנדוויצ'ים רוסטביף בסגנון Banh Mi, ו סנדוויצ'ים רוסטביף בסגנון Banh Mi (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
הסר את הרשת או מחרוזות על צלי חזיר, שמירה עליהם ללא פגע לשימוש שוב.
שלב רוזמרין, 3 שיני שום, פטרוזיליה, 3 כפיות שמן זית, 1 כף מלח כשר, ו 1 כף פלפל שחור טחון טרי בקערה. חותכים לפתוח את צלי החזיר ולהפיץ אותו עם תערובת שמן ועשב.
מגלגלים את החזיר ומאבטחים אותו עם רשת או חוט. לשפשף מחוץ לצלי עם הנותרים 1 כפית שמן זית ומלח ופלפל לפי הטעם.
מניחים את החזיר, צד שומן למעלה, במחבת צלייה או צלחת אפייה ויוצקים במים.
אופים בתנור שחומם מראש, מתבלים מדי פעם, על 1 1/2 עד 2 שעות; מוסיפים יותר מים במידת הצורך. מדחום שנקרא מיידית מוכנס לתוך הבשר צריך לקרוא לפחות 145 מעלות F (63 מעלות C). אפשר לצלי לנוח 10 עד 15 דקות. שמור את מיצי המחבת.
בעוד החזיר נח, חום 1 כף שמן זית במחבת מעל חום בינוני. מערבבים ב 2 שיני שום קצוץ פתיתי פלפל אדום; לבשל ומערבבים עד השום הוא ריחני אבל לא חום, על 3 דקות.
יוצקים ציר עוף ומביאים אותו לרתיחה.
מוסיפים תרד, 1 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל שחור, ומיץ לימון. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד התרד הוא נבול, ערבוב מדי פעם.
חותכים את החוט על הצלי וחותכים את החזיר לפרוסות דקות. החזר את החזיר הפרוס למיצי המחבת השמורים.
פורסים את לחמניות הכריך ומפזרים כל גליל עם גבינת מנצ ' גו גרוסה.
מוסיפים פרוסות חזיר לכל כריך, למעלה עם תרד, ומגישים.