קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

כריכי חזיר צלויים קובנים עם רוטב מוג'ו

כריכי חזיר צלויים קובנים עם רוטב מוג'ו
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: חזיר צלוי קובני עם Mojo Criollo, בשר חזיר צלוי עם מוג'ו הדרים ורוטב ירוק, ו צלעות חזיר קובניות עם מוג'ו.

הוראות

1
מחממים את שמן הזית במחבת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את השום ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד הזהב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3
מוסיפים את מיץ התפוזים, מיץ לימון, מלח, פלפל וכמון ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
מעבירים את הרוטב לקערה כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
פיצול לחמניות לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מערבבים את המיונז עם 1/4 כוס של רוטב mojo ולהתפשט על הצדדים לחתוך של לחמניות. על החצאים התחתונים, שכבת חזיר, פרושוטו, גבינה, עגבניות, בצל וחתיכות חמוצים. מכסים את הכריכים עם החלק העליון של הלחמניות ולחץ קלות.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
פרושוטופרושוטו
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
7
מחממים מחבת ברזל יצוק בינונית.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מברישים את הכריכים עם החמאה המומסת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
9
שים אותם במחבת העליון עם מחבת קטנה יותר כבדה. מבשלים על אש נמוכה עד הבשר הוא התחמם דרך, הגבינה מתחילה להמיס ואת הלחמניות הן מאוד פריך, על 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
להעביר את הכריכים למשטח עבודה, לחתוך אותם לשניים ומגישים עם jalapeos כבוש.