כריכי חזיר קובנים
כריכי חזיר קובניים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 533 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם חרדל, חמוצים שמיר, שוויצריוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו כריכי חזיר קובנים, כריכי חזיר קובנים, ו כריכי חזיר קובנים (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים חזיר עם כמון ופלפל.
מניחים בשקית גדולה, פלסטיק resealable עם שום ו 2 כפות. שמן. מקררים בין לילה.
מעבירים חזיר לתבנית אפייה, מתבלים במלח ומכניסים את הקצה הדק תחת עצמו. צלי במשך 8 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350F וצלה במשך 10 דקות.
בואו חזיר מגניב במשך כ -10 דקות.
מורחים 1 כף. מיונז על כל אחד 4 כריכים-רול צמרות; להפיץ 2 כפית. חרדל על כל אחד מ-4 ישבנים. להפיץ בשר חזיר, גבינה, חזיר וחתיכות חמוצים באופן שווה וסגור כריכים.
מחממים מחבת ברזל יצוק בינונית או מחבת כבדה אחרת מעל חום גבוה. במחבת גדולה או מחבת, חום שנותר 1 כף. שמן על אש בינונית-נמוכה.
מניחים שני כריכים במחבת גדולה. לחץ על מחבת בינונית שחומם מראש על גבי כדי לשקול כריכים; לבשל במשך 10 דקות.
העברה לצלחת. חזור על התהליך עם כריכים שנותרו.
מגישים עם סלט תפוחי אדמה או צ ' יפס.