כריכי חצילים עם תרד ופונטינה
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך גבינת פונטינה, חצילים, תרד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה מרהיב. מתכונים דומים: חציל, פלפל אדום, פונטינה פניני עם סלט תרד, פיצה חצילים, עגבניות ופונטינה, ו חציל, פונטינאן ועגבניות פניני.
הוראות
מפזרים חצילים עם 1/2 מלח כפית.
מניחים חצי חצילים על תבנית אפייה; מטגנים 5 דקות בכל צד או עד השחמה קלה. חזור על הליך עם חציל שנותר.
מביאים מים לרתיחה בתנור הולנדי גדול.
להוסיף תרד; לכסות ולבשל 2 דקות או עד נבול.
מניחים תרד על מספר שכבות של מגבות נייר; מכסים במגבות נייר נוספות.
בואו לעמוד 5 דקות, לחיצה למטה מדי פעם. קוצצים גס תרד.
מחממים מחבת בינונית מצופה בתרסיס בישול על חום בינוני.
מוסיפים בצל, פלפל אדום ושום; מבשלים 4 דקות או עד הבצל רך, ערבוב מדי פעם. מערבבים במיץ לימון; מבשלים 30 שניות או עד שהנוזל מתאדה.
מערבבים בצל תערובת ותרד קצוץ בקערה; מערבבים ב 1/2 כפית מלח ופלפל שחור.
מערבבים פונטינה ופרמזן בקערה קטנה. עבודה עם 1 פרוסת חצילים בכל פעם, להפיץ על 2 1/2 כפות תערובת תרד באופן שווה על כל אחד 14 פרוסות חצילים; מפזרים כל אחד עם כ 2 כפיות תערובת גבינה. מכסים עם פרוסות חצילים שנותרו, ולחץ בעדינות יחד.
מערבבים חלב חלבונים בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף. עבודה עם כריך 1 בכל פעם, לצחצח את שני הצדדים של כל כריך עם תערובת חלב, לדלות פולנטה.
מחממים 2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים חצי כריכים; מבשלים 5 דקות בכל צד או עד להשחמה. חזור על הנוהל עם 2 כפיות שמן וכריכים שנותרו.