זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך גבינת פונטינה, חצילים, תרד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה מרהיב. מתכונים דומים: חציל, פלפל אדום, פונטינה פניני עם סלט תרד, פיצה חצילים, עגבניות ופונטינה, ו חציל, פונטינאן ועגבניות פניני.
הוראות
1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
מפזרים חצילים עם 1/2 מלח כפית.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מניחים חצי חצילים על תבנית אפייה; מטגנים 5 דקות בכל צד או עד השחמה קלה. חזור על הליך עם חציל שנותר.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מביאים מים לרתיחה בתנור הולנדי גדול.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5
להוסיף תרד; לכסות ולבשל 2 דקות או עד נבול.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
6
לנקז היטב.
7
מניחים תרד על מספר שכבות של מגבות נייר; מכסים במגבות נייר נוספות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
8
בואו לעמוד 5 דקות, לחיצה למטה מדי פעם. קוצצים גס תרד.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
9
מחממים מחבת בינונית מצופה בתרסיס בישול על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוסיפים בצל, פלפל אדום ושום; מבשלים 4 דקות או עד הבצל רך, ערבוב מדי פעם. מערבבים במיץ לימון; מבשלים 30 שניות או עד שהנוזל מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
מערבבים פונטינה ופרמזן בקערה קטנה. עבודה עם 1 פרוסת חצילים בכל פעם, להפיץ על 2 1/2 כפות תערובת תרד באופן שווה על כל אחד 14 פרוסות חצילים; מפזרים כל אחד עם כ 2 כפיות תערובת גבינה. מכסים עם פרוסות חצילים שנותרו, ולחץ בעדינות יחד.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
גבינת פונטינה
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
מערבבים חלב חלבונים בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף. עבודה עם כריך 1 בכל פעם, לצחצח את שני הצדדים של כל כריך עם תערובת חלב, לדלות פולנטה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
14
מחממים 2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
מוסיפים חצי כריכים; מבשלים 5 דקות בכל צד או עד להשחמה. חזור על הנוהל עם 2 כפיות שמן וכריכים שנותרו.