קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות40
מגזין

כריכי טבילה צרפתיים קלים לבישול איטי

כריכי טבילה צרפתיים קלים לבישול איטי
כריכי מטבל צרפתי קלים לבישול איטי עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 444 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם בשר בקר, מרק בקר מרוכז, מתכון בצל ותערובת מרק לטבול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-10 דקות. נסו כריכי מטבל צרפתי סיריים איטיים, כריכי מטבל צרפתי סיריים איטיים, ו כריכי מטבל צרפתי סיריים איטיים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תרסיס 3-4 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
שים בקר בתנור. בקערה קטנה, לערבב מרק יבש מרק מרק; לשפוך על בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
1 מעטפה (1 אונקיה) תערובת מרק בצל1 מעטפה (1 אונקיה) תערובת מרק בצל
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 8 עד 10 שעות.
4
שומן דל שומן מנוזל בתנור.
5
הסר בשר מן התנור; מקום על חיתוך הלוח.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
חותכים בשר בקר על פני תבואה לפרוסות דקות או לגרוס בשר.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
7
כדי לשרת, לחתוך כל באגט במחצית אופקית. מלא בגטים עם בשר בקר; לחתוך חצייה לשניים.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
8
מגישים עם מרק לטבילה. תערובת בשר תחזיק על חום נמוך הגדרת עד 2 שעות; מערבבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות