כריכי טבילה צרפתיים קלים לבישול איטי
כריכי מטבל צרפתי קלים לבישול איטי עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 444 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם בשר בקר, מרק בקר מרוכז, מתכון בצל ותערובת מרק לטבול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-10 דקות. נסו כריכי מטבל צרפתי סיריים איטיים, כריכי מטבל צרפתי סיריים איטיים, ו כריכי מטבל צרפתי סיריים איטיים (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס 3-4 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול.
שים בקר בתנור. בקערה קטנה, לערבב מרק יבש מרק מרק; לשפוך על בשר בקר.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 8 עד 10 שעות.
שומן דל שומן מנוזל בתנור.
הסר בשר מן התנור; מקום על חיתוך הלוח.
חותכים בשר בקר על פני תבואה לפרוסות דקות או לגרוס בשר.
כדי לשרת, לחתוך כל באגט במחצית אופקית. מלא בגטים עם בשר בקר; לחתוך חצייה לשניים.
מגישים עם מרק לטבילה. תערובת בשר תחזיק על חום נמוך הגדרת עד 2 שעות; מערבבים מדי פעם.