כריכי טונה פתוחים
כריכי טונה פתוחים עשויים להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 344 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. 1 אדם התרשם מתכון זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. גשו לסופר וקנו אגוזי מלך, לחם, טונה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מתכון למחזורי תפוחים כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 52%. נסו כריכי טונאן ושומר פתוחים, כריכי טונה עם פנים פתוחות שמנת # דבורת בומביב2, ו כריכי תה טונה פתוחים עם ממרח שעועית לבנה עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה שלבו טונה, תפוח, בצל, אגוזי מלך, רוטב לסלט, מיץ לימון, מלח ופלפל.
מורחים על לחם; למעלה עם פרוסת גבינה. לצלות 4 ב. מהאש למשך 5 דקות או עד שהגבינה נמסה.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
יין מרלו, פינו נואר ויין רוז הם בחירה מצוינת לטונה. למרות שלעתים קרובות דגים משויכים ליין לבן, דגים 'בשריים' יותר כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוז המוגן גם ישתלב יפה, במיוחד אם הטונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר ליין לבן. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא או יקב פיל הר מרלו. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-40 דולר.
![או יקב פיל הר מרלו]()
או יקב פיל הר מרלו
עור, פרחוני, פירותי