כריכי כבש וטפנד
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם שמן זית כתית מעולה, לחם, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 36%. מתכונים דומים: כריכי טלה שאריות עם מיונז טפנד, גרגיר הנחלים, גבינת Caciocavallo, ממרח זיתים-רגל טלה, ו צלעות כבש עם טפנד פיסטוק.
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים יחד את טפנד זיתים ומיונז. תניח את זה בצד.
חותכים את כיכר הלחם ב 1/2 לאורכו ולהפיץ מיונז טפנד על הצדדים לחתוך של שני החלקים. מסדרים את הטלה פרוס על החלק התחתון של הלחם ומתבלים אותו במלח ופלפל. פזר את הארוגולה על הכבש, והניח את החצי העליון של הלחם על גבי הכבש ולחץ בעדינות.
חותכים לרוחב לתוך מנות בודדות או לשרת מיד או להכניס למקרר, עטוף בחוזקה בנייר שעווה, עד מוכן לשרת.
לשתות: פינו נואר מעמק הנהר הרוסי, כגון מושין או גרי פארל אלן ויניארד, הוא הבחירה הטובה ביותר.
בקערה קטנה, לזרוק יחד את הזיתים ושום.
מוסיפים את הפטרוזיליה, הבזיליקום, האנשובי, הצלפים והלימון, מערבבים יחד, מתבלים בנדיבות עם פלפל שחור, דקים בשמן זית, ומניחים בצד במשך 30 דקות לפני ההגשה. ממרח הזיתים יישאר במקרר יום או יומיים, ולאחר מכן יתדרדרו טעמיו.
אתה יכול לעשות טפנד זה באמצעות כמעט כל זית, כולל הזיתים המעורבים שנמכרו בברי הזית נפוצים בשווקים יוקרתיים בימים אלה. אם תבחר את הזיתים בעצמך, נסה תערובת של kalamatas, picholines, סדוק ירוק, שחור קליפורניה. צלפים מלוחים זמינים במעברים טובים ובשווקים.