כריכי כיס פלאפל קטנים
מיני פלאפל כיס כריכים הוא צמחוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 345 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם בצל, בולגור, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. נסו כריכי כיס חמים תוצרת בית עם טורקיה, פטריות ופאי כיס מיני בייקון, ו כריכי לחם כיס יווניים עם כבש (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין רוטב טחינה יוגורט, לשלב הראשון 6 מרכיבים בקערה קטנה. כיסוי וצינה עד מוכן לשרת.
כדי להכין פלאפל, לשלב 1 1/3 כוסות מים רותחים ובולגור בקערה קטנה. לכסות ולתת לעמוד 25 עד 30 דקות או עד מכרז.
זרוק שום דרך מצנח מזון עם מעבד על; תהליך עד טחון.
מוסיפים בולגור, פטרוזיליה, ואת 6 המרכיבים הבאים( דרך ביצה לבן); תהליך עד חלקה. מחלקים תערובת ל 8 חלקים שווים, בעיצוב כל אחד לתוך פטי 1/2 אינץ ' עבה.
מניחים קציצות על תבנית אפייה; מכסים ומקררים 30 דקות.
חום 1 1/2 כפות שמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף 4 קציצות; לבשל 3 דקות בכל צד או עד חום זהוב. חזור על הנוהל עם הנותרים 1/2 כפות שמן 4 קציצות.
מורחים 1 כף טחינה-רוטב יוגורט בתוך כל פיתה. מלא כל פיתה חצי עם 2 קציצות. מחלקים עגבניות, מלפפון, בצל אדום באופן שווה בין חצאי פיתות, טפטוף שווה עם רוטב 1 כף.