תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כריכי כתף חזיר צלוי עם סלט שומר. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 1767 קלוריות, 130 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם זרעי שומר, חומץ יין, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. נסו כתף חזיר צלוי עם שומר ותפוחי אדמה, כריכי חזיר משך עם שומר-כרוב כרוב כרוב, ו כריכי חזיר משך עם שומר-כרוב כרוב כרוב (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: חוט מטבח
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
2
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
האם הפרפר הקצב הבשר בשבילך או לקחת סכין חדה מאוד לפצל את הכתף פתוחה לרוחב הבשר, פתיחת הכתף כמו ספר, 1 עד 1 1/2 אינץ ' עבה. מפזרים בכבדות את הבשר עם הרבה פלפל ומלח ים, שום, רוזמרין וזרעי שומר.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופנים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לגלגל את הבשר ולקשור עם חוט. למרוח עם EVOO ומפזרים מלח ופלפל. להלביש את הבצל עם EVOO, מלח ופלפל לפזר על תבנית אפייה. מניחים את הבשר על גבי וצולים 1 שעה.
טבול את המחבת עם היין וחזור לתנור. צולים עוד 1 עד 1 1/2 שעות עד 145 עד 150 מעלות f טמפרטורה פנימית.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
בואו לעמוד 15 דקות, ולאחר מכן לחתוך ולהגיש. או, מגניב טמפ חדר, לכסות ולאחסן. כדי לשרת לאחר אחסון, פרוס חתיכות עבות 1 אינץ להתחמם במחבת רדודה של ציר עוף חם כדי לחמם דרך.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
בעוד הבשר מבשל, לשלב את הסוכר, מיץ לימון, חומץ, מלח ופלפל וכ 1/4 EVOO כוס. זרוק את הכרוב והשומר ואת הכריכים ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
(שמור 1 כף)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס