קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

כריכי כתף חזיר צלויים עם סלט שומר

כריכי כתף חזיר צלויים עם סלט שומר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כריכי כתף חזיר צלוי עם סלט שומר. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 1767 קלוריות, 130 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם זרעי שומר, חומץ יין, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. נסו כתף חזיר צלוי עם שומר ותפוחי אדמה, כריכי חזיר משך עם שומר-כרוב כרוב כרוב, ו כריכי חזיר משך עם שומר-כרוב כרוב כרוב (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: חוט מטבח
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
2
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
האם הפרפר הקצב הבשר בשבילך או לקחת סכין חדה מאוד לפצל את הכתף פתוחה לרוחב הבשר, פתיחת הכתף כמו ספר, 1 עד 1 1/2 אינץ ' עבה. מפזרים בכבדות את הבשר עם הרבה פלפל ומלח ים, שום, רוזמרין וזרעי שומר.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
4
לגלגל את הבשר ולקשור עם חוט. למרוח עם EVOO ומפזרים מלח ופלפל. להלביש את הבצל עם EVOO, מלח ופלפל לפזר על תבנית אפייה. מניחים את הבשר על גבי וצולים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
חוט קצביםחוט קצבים
5
טבול את המחבת עם היין וחזור לתנור. צולים עוד 1 עד 1 1/2 שעות עד 145 עד 150 מעלות f טמפרטורה פנימית.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
בואו לעמוד 15 דקות, ולאחר מכן לחתוך ולהגיש. או, מגניב טמפ חדר, לכסות ולאחסן. כדי לשרת לאחר אחסון, פרוס חתיכות עבות 1 אינץ להתחמם במחבת רדודה של ציר עוף חם כדי לחמם דרך.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
בעוד הבשר מבשל, לשלב את הסוכר, מיץ לימון, חומץ, מלח ופלפל וכ 1/4 EVOO כוס. זרוק את הכרוב והשומר ואת הכריכים ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
כדי לשרת, לחתוך את הבשר, ערימה על לחמניות עם בצל חם וסלט שומר קר על גבי.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'