כריכי מיני קפרזה
המתכון קפרזה מיני כריכים יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך בערך 45 דקות. מתאבן זה יש 138 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לכם שן שום, שמן זית כתית מעולה, עגבניות שזיף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: כריכי קפרזה, מתאבן מיני קפרזה, ו עקיצות מיני קפרזה.
הוראות
מפזרים לחם שטוח עם פרמזן וטוסט בתנור: מחממים תנור ל 425ºF.
מניחים סיבובי לחם שטוח על אבן פיצה או תבנית אפייה; טפטוף עם שמן, מתפשט באופן שווה.
מפזרים באופן שווה עם גבינת פרמזן ותערובת תיבול.
אופים 8-10 דקות או עד הקצוות הם חום זהוב בהיר וגבינה נמס.
הפוך פסטו עם אגוזי מלך, בזיליקום, שום, מלח: בעוד לחם הפנים הוא קלייה, ליצור פסטו אור על ידי ערבוב יחד בקערה קטנה אגוזי מלך, בזיליקום טרי, שום ומלח.
הסר לחם שטוח מהתנור ללוח חיתוך. הפוך את החתיכות.
טפטוף עם ההלבשה, מתפשט באופן שווה לקצוות.
באמצעות סכין שף חד, לחתוך כל סיבוב לשישה טריזים. למעלה כל טריז עם כמות קטנה של הירוקים.
מניחים פרוסה אחת של גבינת מוצרלה מעל ירקות; למעלה עם פסטו ופרוסת עגבניות אחת.
למעלה עם פלחי פיתה הנותרים, בצד גבינה עד להרכיב 12 כריכים מיני.