כריכי סטייק בצל הם מנה עיקרית המגישה 6. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 410 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האהבה. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם מלח שום, אורגנו, לחמניות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 42%, וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון כריכי סטייק ובצל, סטייק בורבון וכריכי בצל, ו כריכי סטייק ובצל בגריל.
הוראות
1
בסיר קטן, לשלב את שבעת המרכיבים הראשונים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
בינתיים, במחבת גדולה, מטגנים בצל בחמאה עד שהם רכים; מוסיפים את הסטייק. מבשלים ומערבבים עד שהבשר מגיע לרווחיות הרצויה; ניקוז,. מערבבים פנימה את תערובת רוטב העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מברישים שמן על הצד החתוך של הלחמניות; ממלאים בתערובת סטייק.
פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון הם בחירה מצוינת עבור סטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. אחוזת המלך דומיין פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.