המתכון בגריל דרום מערב סטייק וסנדוויצ'ים סלסה יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 25 דקות. במנה עיקרית זו יש 445 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו אבוקדו, מלח מתובל, n סלסה עבה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. מתכונים דומים: סטייק האגף הדרום מערבי עם סלסה, סטייק קולב בגריל עם ירקות מעושנים, רוטב ברביקיו Chimichurri דרום מערב, ו מחווני דרום מערב אמריקאים גדולים עם אגס דוקרני וסלסה אבוקדו בגריל.
הוראות
1
גז חום או גריל פחם.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מפזרים את שני הצדדים של בשר עם מלח מתובל, תערובת פלפל שום, אבקת צ ' ילי ואורגנו.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
מניחים בשר בקר על גריל על אש בינונית. מכסה גריל; לבשל 8 עד 9 דקות, פונה פעם או פעמיים, עד doneness הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
הוסף לחמניות, לחתוך צדדים למטה, במשך 4 דקות האחרונות של צלייה או עד קלוי.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות
5
חותכים חציית בשר לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
6
מורחים על 2 כפות סלסה על החלק התחתון של כל לחמניה. למעלה עם בשר בקר, אבוקדו, גבינה וחולצות לחמניות.
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מקור יין נאפה עמק מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 34 דולר.