כריכי סטייק מנוסת בהלה
מתאים ל-20 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 57 קלוריות. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם רוטב ברביקיו מקורי, עגבניות, חרדל דיז'ון אפור poupon, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: צלעות מנוסת קלגרי, ביג ג'ון מנוסת קלגרי דש-נסיכים, ו כריכי סטייק.
הוראות
גריל חום לחום בינוני גבוה.
סטייק גריל 8 עד 10 דקות. או עד doneness בינוני (160F), מפנה צחצוח מדי פעם עם רוטב ברביקיו 1/4 כוס.
בינתיים, לערבב רוטב וחרדל; מורחים על הצדדים לחתוך של לחמניות, ואז להפיץ עם רוטב ברביקיו הנותרים.
חותכים סטייק על פני התבואה לפרוסות דקות. ממלאים לחמניות עם בשר, גבינה ועגבניות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של הר לה ג ' וטה האוול עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
![לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו]()
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
# 37 Wine Spectator Top 100 של 2019the 2016 La Jota Merlot מקיף את כל זה הוא הר מרלו עם מבנה להתענג. הערות של אספרסו, שוקולד מרי, וטוסט בצע blackberry בשלים, minerality, ומשקל על החיך.