קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

כריכי סטייק עגבניות

כריכי סטייק עגבניות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו כריכי סטייק עגבניות. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 358 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האהבה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. גשו לסופר וקנו חלק-גבינת מוצרלה רזה, מלח, עגבניות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 60%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: כריכי סטייק, עגבניות וארוגולה, מבשלים את הספר: כריכי סטייק, עגבניות ובצל, ו כריכי בלט (בייקון, חסה, ריבת עגבניות וסטייק טונה) .

הוראות

1
מניחים חצאי בייגל על תבנית אפייה לא משומנת; מורחים בגבינת שמנת; מניחים בצד. במחבת גדולה מבשלים ומערבבים בקר על אש בינונית, בשמן למשך 3-5 דקות או עד שכבר לא ורוד; מסננים. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
בייגלבייגל
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
בעזרת כף מחוררת מניחים בקר על בייגל. למעלה עם גבינת עגבניות ומוצרלה. לצלות 4-6 אינץ'. מהחום במשך 3-5 דקות או עד שהגבינה נמסה ומשחימה קלות.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
בייגלבייגל
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

סטייק עובד ממש טוב עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא כרם לה קאדו רושו פינו נואר. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 49 דולר.
כרם לה קדו רושו פינו נואר
כרם לה קדו רושו פינו נואר