כריכי סטייק עם פלפל רום
כריכי סטייק רום-פלפל עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 193 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם סוכר חום, פלפל טחון גס, חסה רומיין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. מתכונים דומים: כריכי סטייק פלפל, כריכי סטייק עם פלפל משולש, ו כריכי סטייק ופלפל עם מיונז תירס.
הוראות
כדי להכין מרינדה, לשלב הראשון 5 מרכיבים בשקית פלסטיק zip-top גדול. לקצץ שומן מסטייק, ולהוסיף סטייק לשקית. חותם ומרינדה במקרר לפחות 2 שעות, הפיכת שקית מדי פעם.
הסר את הסטייק מהתיק, הזמנת מרינדה.
יוצקים את המרינדה לתוך צלחת מיקרוגל בטוח. מרינדה מיקרוגל ב 1 דקה גבוהה או עד שחין תערובת.
כדי להכין מיונז בטעם, לשלב מיונז חזרת, ולהניח בצד.
מניחים סטייק ופרוסות בצל אדומות על מתלה גריל, ובצל גריל 4 דקות בכל צד, מתבלים עם המרינדה השמורה.
הסר בצל מגריל. הפוך את הסטייק, וגריל 8 דקות נוספות או עד סטייק הוא מידת doneness הרצוי.
מניחים פרוסות לחם על מתלה גריל, וגריל 2 דקות בכל צד או עד קלוי.
חותכים סטייק באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות.
מורחים 1 כף מיונז בטעם בצד אחד של כל 8 פרוסות לחם קלוי. מחלקים סטייק, פרוסות בצל, חסה, ופרוסות עגבניות באופן שווה בין 8 פרוסות לחם. למעלה עם פרוסות לחם שנותרו.
הערה: תחליף מיץ אננס עבור רום, אם תרצה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא רוברט Mondavi נאפה מרלו. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.