כריכי סלט סלמון בג'בטה
המתכון כריכי סלט סלמון על ג'בטה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 148 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מיץ לימון, ג'בטה, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו כריכי סלט סלמון בג'בטה, כריכי עוף סיזר ג'בטה, ו כריכי בשר-ו-ארוגולה ג'בטה (מתכונים דומים).
הוראות
מקום הראשון 4 מרכיבים בקערה בינונית;מערבבים במיונז לפי הטעם. עונת withsalt ופלפל. חצי כל לחם באופן מרובע. למעלה 4 חתיכות עם ארוגולה, אז סלמון; לכסות עם לחם שנותר.
למנה: 566.5 קלוריות קלוריות קלוריות קלוריות, 56.3% קלוריות משומן, 35.4 גרם שומן, 4.8 גרם שומן רווי,
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.