קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

כריכי סלמון וגואקמולי

כריכי סלמון וגואקמולי
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: כריכי ממרח אבוקדו, דלעת, ממרח אבוקדו וכריכים שוויצריים, ו כריכי עוף פהיטה עם ממרח אבוקדו ובייקון.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 400 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מניחים מדף אפייה על מחבת סדין ומניחים את הבייקון על המדף. צלוי במשך 15 עד 20 דקות, עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר לצלחת מרופדת במגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
5
בינתיים, להכין את ממרח האבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
6
מניחים את האבוקדו, מיץ לימון, בצל ירוק, בצל אדום, פלפל חלפיניו, שום, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל בקערת ערבוב ומחית בערך יחד עם מזלג. טעם לתיבול; זה צריך להיות מאוד מתובל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
7
כאשר הבייקון נעשה, לחמם מחבת ברזל יצוק יבש על חום גבוה במשך 5 דקות. ללטף את פילה הסלמון יבש עם מגבות נייר, לצחצח אותם בכל רחבי-העליון והתחתון - עם שמן זית, ומפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פילה סלמוןפילה סלמון
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מניחים את הפילה בעור המחבת בצד ולאפשר להם לבשל מבלי להפריע להם במשך 2 דקות בדיוק. עם מרית מתכת, בזהירות להפוך את הפילה ומבשלים 2 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
להעביר את המחבת לתנור במשך 2 דקות (זמן זה בזהירות!).
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
הסר את הסלמון לצלחת ולכסות אותו בחוזקה עם נייר אלומיניום. תן לו לנוח במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
11
בעוד הסלמון נח, לחתוך את לחמניות ג ' בטה במחצית לרוחב, מניחים אותם לחתוך בצד על מחבת הסדין, וטוסט בתנור במשך 5 עד 10 דקות, עד קלוי קלוי קלות.
מרכיבים שתצטרך
גליל Ciabattaגליל Ciabatta
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
כדי להרכיב את הסנדוויצ 'ים, מניחים את תחתית הלחמניות של ג' בטה על לוח ומפיצים כל אחד עם 2 כפות מעוגלות של ממרח אבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
גליל Ciabattaגליל Ciabatta
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
13
הסר את העור מן פילה סלמון, לחתוך כל פילה חצי לרוחב, ולמקם את שני החצאים על גבי ממרח האבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
14
מוסיפים 2 פרוסות בייקון, קומץ ארוגולה, וזרימת מלח.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
15
מורחים עוד כף מעוגלת של ממרח אבוקדו על החלק התחתון של הלחם העליון ומקום על גבי. המשך לארגן את כל הכריכים.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
16
חותכים כל כריך חצי באלכסון לשרת חם או בטמפרטורת החדר.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.