קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

כריכי סלמון וגואקמולי

כריכי סלמון וגואקמולי
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: כריכי ממרח אבוקדו, דלעת, ממרח אבוקדו וכריכים שוויצריים, ו כריכי עוף פהיטה עם ממרח אבוקדו ובייקון.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 400 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מניחים מדף אפייה על מחבת סדין ומניחים את הבייקון על המדף. צלוי במשך 15 עד 20 דקות, עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
הסר לצלחת מרופדת במגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
בינתיים, להכין את ממרח האבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
6
מניחים את האבוקדו, מיץ לימון, בצל ירוק, בצל אדום, פלפל חלפיניו, שום, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל בקערת ערבוב ומחית בערך יחד עם מזלג. טעם לתיבול; זה צריך להיות מאוד מתובל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
גויה סאזוןגויה סאזון
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
7
כאשר הבייקון נעשה, לחמם מחבת ברזל יצוק יבש על חום גבוה במשך 5 דקות. ללטף את פילה הסלמון יבש עם מגבות נייר, לצחצח אותם בכל רחבי-העליון והתחתון - עם שמן זית, ומפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
פילה סלמוןפילה סלמון
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
מניחים את הפילה בעור המחבת בצד ולאפשר להם לבשל מבלי להפריע להם במשך 2 דקות בדיוק. עם מרית מתכת, בזהירות להפוך את הפילה ומבשלים 2 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
להעביר את המחבת לתנור במשך 2 דקות (זמן זה בזהירות!).
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
הסר את הסלמון לצלחת ולכסות אותו בחוזקה עם נייר אלומיניום. תן לו לנוח במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
11
בעוד הסלמון נח, לחתוך את לחמניות ג ' בטה במחצית לרוחב, מניחים אותם לחתוך בצד על מחבת הסדין, וטוסט בתנור במשך 5 עד 10 דקות, עד קלוי קלוי קלות.
מרכיבים שתצטרך
גליל Ciabattaגליל Ciabatta
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
12
כדי להרכיב את הסנדוויצ 'ים, מניחים את תחתית הלחמניות של ג' בטה על לוח ומפיצים כל אחד עם 2 כפות מעוגלות של ממרח אבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
גליל Ciabattaגליל Ciabatta
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות
13
הסר את העור מן פילה סלמון, לחתוך כל פילה חצי לרוחב, ולמקם את שני החצאים על גבי ממרח האבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
14
מוסיפים 2 פרוסות בייקון, קומץ ארוגולה, וזרימת מלח.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
15
מורחים עוד כף מעוגלת של ממרח אבוקדו על החלק התחתון של הלחם העליון ומקום על גבי. המשך לארגן את כל הכריכים.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
16
חותכים כל כריך חצי באלכסון לשרת חם או בטמפרטורת החדר.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.