כריכי סלמון וגואקמולי
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: כריכי ממרח אבוקדו, דלעת, ממרח אבוקדו וכריכים שוויצריים, ו כריכי עוף פהיטה עם ממרח אבוקדו ובייקון.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 400 מעלות.
מניחים מדף אפייה על מחבת סדין ומניחים את הבייקון על המדף. צלוי במשך 15 עד 20 דקות, עד השחמה.
הסר לצלחת מרופדת במגבות נייר.
בינתיים, להכין את ממרח האבוקדו.
מניחים את האבוקדו, מיץ לימון, בצל ירוק, בצל אדום, פלפל חלפיניו, שום, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל בקערת ערבוב ומחית בערך יחד עם מזלג. טעם לתיבול; זה צריך להיות מאוד מתובל. תניח בצד.
כאשר הבייקון נעשה, לחמם מחבת ברזל יצוק יבש על חום גבוה במשך 5 דקות. ללטף את פילה הסלמון יבש עם מגבות נייר, לצחצח אותם בכל רחבי-העליון והתחתון - עם שמן זית, ומפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מניחים את הפילה בעור המחבת בצד ולאפשר להם לבשל מבלי להפריע להם במשך 2 דקות בדיוק. עם מרית מתכת, בזהירות להפוך את הפילה ומבשלים 2 דקות יותר.
להעביר את המחבת לתנור במשך 2 דקות (זמן זה בזהירות!).
הסר את הסלמון לצלחת ולכסות אותו בחוזקה עם נייר אלומיניום. תן לו לנוח במשך 10 דקות.
בעוד הסלמון נח, לחתוך את לחמניות ג ' בטה במחצית לרוחב, מניחים אותם לחתוך בצד על מחבת הסדין, וטוסט בתנור במשך 5 עד 10 דקות, עד קלוי קלוי קלות.
כדי להרכיב את הסנדוויצ 'ים, מניחים את תחתית הלחמניות של ג' בטה על לוח ומפיצים כל אחד עם 2 כפות מעוגלות של ממרח אבוקדו.
הסר את העור מן פילה סלמון, לחתוך כל פילה חצי לרוחב, ולמקם את שני החצאים על גבי ממרח האבוקדו.
מוסיפים 2 פרוסות בייקון, קומץ ארוגולה, וזרימת מלח.
מורחים עוד כף מעוגלת של ממרח אבוקדו על החלק התחתון של הלחם העליון ומקום על גבי. המשך לארגן את כל הכריכים.
חותכים כל כריך חצי באלכסון לשרת חם או בטמפרטורת החדר.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.