תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל כריכי סלמון פתוח. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 279 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לכם מיץ לימון, פלפל, פתיתי פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו כריכי תה סלמון עם פנים פתוחות, כריכי סלמון מעושנים עם פנים פתוחות, ו כריכי סלמון פתוחים עם ממרח אבוקדו ווסאבי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה קטנה, לשלב את תשעת המרכיבים הראשונים. מקפלים בסלמון. צורה לארבע קציצות.
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Trentadue La Storia. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.