כריכי סרט פסים
כריכי סרט פסים דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 32 מנות. עם 26 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך רסק עגבניות, בצל, לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: עוגיות חמאה מפוספסות, "תענוג מפוספס", ו פסי קרח פופס.
הוראות
מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; מקום על חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים פלפל ובצל; מטגנים 4 דקות או עד מכרז.
שלב תערובת פלפל, רסק עגבניות, 1/8 מלח כפית, ופלפל שחור במעבד מזון, ולעבד עד חלקה. החזרת תערובת למחבת, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה 3 דקות או עד מעובה. תערובת כפית לתוך קערה, ולתת מגניב; לכסות ולקרר.
מניחים מלפפון על כמה שכבות של מגבות נייר; לכסות עם מגבות נייר נוספות, לחיצה עד בקושי לח.
מערבבים את גבינת השמנת, גבינה כחולה,1/8 כפית מלח, ופלפל אדום טחון בקערה קטנה, ערבוב עד חלקה. מערבבים מלפפון; כיסוי וצינה.
מורחים 2 כפות תערובת פלפל על כל אחד 8 פרוסות לחם לבן; מעל כל אחד עם פרוסת לחם חיטה.
מורחים 2 כפות תערובת מלפפון על כל פרוסת לחם חיטה; העליון עם לחם לבן שנותר.
חותכים כל כריך לרבעים, מה שהופך מלבנים, ריבועים, או משולשים.
מקשטים עם עלי פטרוזיליה, אם תרצה.
הערה: אם עשו קדימה, מכסים כריכים עם מגבת נייר לחה מעט לעטוף פלסטיק, ומניחים במיכל אטום.