כריכי עגבניות, בזיליקום ומוצרלה כמעט מפורסמים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עגבניות המפורסם כמעט, בזיליקום ומוצרלה כריכים Flatbread. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 598 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, שמן זית, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -40 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו כריכי בזיליקום מוצרלה טריים, לחם עגבניות עם בזיליקום מטוגן, ו פסטה בסיר אחד עם עגבניות, בזיליקום ומוצרלה (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הלחם השטוח: מערבבים את השמרים, הסוכר ו 1 1/2 כוסות מים חמים (כ 110 מעלות F) בקערה.
בואו לשבת עד קצף, על 5 דקות.
לטאטא את הקמח ו 1 1/2 כפיות מלח בקערה גדולה.
מוסיפים את תערובת השמרים ושמן זית ומערבבים עם הידיים לבצק חלק. מכסים את הקערה בניילון נצמד; מניחים בצד במקום חם עד שהבצק מכפיל את גודלו, בערך 1 שעה.
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות ללוש עד אלסטי מעט, לאבק עם יותר קמח אם הבצק הוא דביק מדי להתמודד, על 5 דקות. להחזיר את הבצק לקערה, לכסות ולהניח שוב עד הוכפל בגודל, על 1 שעה.
מברשת 2 דפי אפייה עם שמן זית. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות ללוש עד חלקה ואלסטית, לאבק עם יותר קמח במידת הצורך.
חותכים את הבצק לשניים וליצור 2 כדורים.
לגלגל את כל כדור לתוך מלבן 12-by-3 אינץ', על 1/2 אינץ ' עבה.
מעבירים כל מלבן בצק לאחד מסדינים אפייה מוכן ולתת לנוח, חשוף, עד קרום יבש טפסים על גבי, 1 שעה, 30 דקות עד 2 שעות.
בינתיים, למקם מדפים באמצע בשליש התחתון של התנור.
מניחים אבן פיצה או תבנית אפייה הפוכה על המדף התחתון מחממים ל 475 מעלות F לפחות 40 דקות.
לחץ על קצות האצבעות דרך הקרום היבש על גבי הבצק כדי ליצור דפוס מנוקד. בעדינות למתוח כל פיסת בצק לתוך מלבן 14 על 4 אינץ', ולאחר מכן לצחצח את צמרות עם שמן זית ומפזרים מלח. שים 1 תבנית אפייה של בצק על אבן הפיצה ואופים עד לתחתית הלחם הוא חום זהוב, על 7 דקות.
מעבירים למתלה האמצעי וממשיכים לאפות עד להזהבה בכל מקום, כ-5 דקות נוספות.
הסר מהתנור ומיד לצחצח את החלק העליון של הלחם עם שמן זית ומפזרים מלח; לתת מגניב על תבנית אפייה על מדף. חזור עם הבצק הנותר.
לטאטא את החומץ, חרדל בזיליקום יבש בקערה.
מוסיפים את הסוכר ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל. לאט לאט לטאטא בשמן הזית.
להרכיב את הכריכים: לחתוך כל לחם שטוח במחצית אופקית מברשת עם ההלבשה. למעלה תחתית הלחם עם עגבניות, מוצרלה ועלי בזיליקום. מתבלים במלח ופלפל ומכסים בצמרות הלחם.