קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות50
ציון בריאות0
מגזין

כריכי עוגיות איטלקיים אמריקאים

כריכי עוגיות איטלקיים אמריקאים
כריכי עוגיות אמריקאיים איטלקים עשויים להיות הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 50 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 46 קלוריות. מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. גשו לסופר וקנו מלח, סוכר, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: כריכי כדורי בשר איטלקיים-אמריקאים, כריכי ברביקיו All-American, ו עוגת עוגיות הדגל האמריקאי.

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
קו 2 גיליונות אפייה גדולים כבדים עם נייר קלף. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החמאה, סוכר, וניל, ומלח בקערה גדולה עד רכות. הכה בביצה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד לקבלת הבצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
4
להתאים שקית מאפה עם קצה כוכב גדול, ולמלא את שקית מאפה עם בצק העוגיות. מקנים את הבצק על דפי אפייה מוכנים לכוכבים, מרווחים 1 אינץ ' זה מזה. אם תרצה, לחץ על 4 שבבי שוקולד מיניאטורי למרכז של כל כוכב בשלב זה.
מרכיבים שתצטרך
מיני שוקולד צ ' יפסמיני שוקולד צ ' יפס
סוכריות תירס, מקלות בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, מקלות בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
5
אופים את העוגיות עד שהם זהובים חיוורים בקצוות ובתחתית, כ -15 דקות. מגניב את העוגיות במשך 5 דקות. באמצעות מרית מתכת, להעביר את העוגיות מתלה מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
כאשר העוגיות התקררו, כפית כ 1/4 כפית של שימורים על גבי הצד השטוח של 1 עוגייה. לחץ עוגיה שנייה על השימורים. חזור עם העוגיות שנותרו ושמורות. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. אחסן בין גיליונות נייר שעווה במיכל אטום בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
גליל פירותגליל פירות
7
הערות קוק: לחלופין, ניתן להפוך את העוגיות לעוגיות טביעת אצבע. כדי לעשות זאת, מקררים את הבצק עד שהוא קר, כ 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
8
מגלגלים 2 כפיות בצק לכל עוגיה לכדור בקוטר 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מניחים את העוגיות על דפי האפייה, מרווחים 2 אינץ ' זה מזה. הפוך הזחה עמוקה במרכז כל עוגייה על ידי לחיצה על הגב של כפית לתוך העוגיות. מלא כל הזחה עם 1/2 כפית תות או פטל שמורות או שוקולד צ ' יפס, ואופים לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
שימורי פטלשימורי פטל
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
ניתן להשתמש בגנאש שוקולד צונן במקום הריבות כדי למלא את החריצים בעוגיות אלה. כדי לעשות זאת, לא למלא את החריצים לפני אפיית העוגיות. בעוד העוגיות אופות, להפוך את הגנאש על ידי ערבוב חלקים שווים של שמנת ושוקולד חם עד השוקולד נמס והתערובת חלקה, ואז לצנן את הגנאש. ברגע שהעוגיות נאפו והתקררו, וגאנש השוקולד קר ומוצק, אבל עדיין ניתן להפיץ, כפית או צינור את הגנאש הצונן אל החריצים הריקים על העוגיות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
גליל פירותגליל פירות
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®