כריכי עוגיות איטלקיים אמריקאים
כריכי עוגיות אמריקאיים איטלקים עשויים להיות הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 50 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 46 קלוריות. מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. גשו לסופר וקנו מלח, סוכר, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: כריכי כדורי בשר איטלקיים-אמריקאים, כריכי ברביקיו All-American, ו עוגת עוגיות הדגל האמריקאי.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
קו 2 גיליונות אפייה גדולים כבדים עם נייר קלף. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החמאה, סוכר, וניל, ומלח בקערה גדולה עד רכות. הכה בביצה.
מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד לקבלת הבצק.
להתאים שקית מאפה עם קצה כוכב גדול, ולמלא את שקית מאפה עם בצק העוגיות. מקנים את הבצק על דפי אפייה מוכנים לכוכבים, מרווחים 1 אינץ ' זה מזה. אם תרצה, לחץ על 4 שבבי שוקולד מיניאטורי למרכז של כל כוכב בשלב זה.
אופים את העוגיות עד שהם זהובים חיוורים בקצוות ובתחתית, כ -15 דקות. מגניב את העוגיות במשך 5 דקות. באמצעות מרית מתכת, להעביר את העוגיות מתלה מגניב לחלוטין.
כאשר העוגיות התקררו, כפית כ 1/4 כפית של שימורים על גבי הצד השטוח של 1 עוגייה. לחץ עוגיה שנייה על השימורים. חזור עם העוגיות שנותרו ושמורות. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. אחסן בין גיליונות נייר שעווה במיכל אטום בטמפרטורת החדר.)
הערות קוק: לחלופין, ניתן להפוך את העוגיות לעוגיות טביעת אצבע. כדי לעשות זאת, מקררים את הבצק עד שהוא קר, כ 2 שעות.
מגלגלים 2 כפיות בצק לכל עוגיה לכדור בקוטר 1 אינץ'.
מניחים את העוגיות על דפי האפייה, מרווחים 2 אינץ ' זה מזה. הפוך הזחה עמוקה במרכז כל עוגייה על ידי לחיצה על הגב של כפית לתוך העוגיות. מלא כל הזחה עם 1/2 כפית תות או פטל שמורות או שוקולד צ ' יפס, ואופים לפי ההוראות.
ניתן להשתמש בגנאש שוקולד צונן במקום הריבות כדי למלא את החריצים בעוגיות אלה. כדי לעשות זאת, לא למלא את החריצים לפני אפיית העוגיות. בעוד העוגיות אופות, להפוך את הגנאש על ידי ערבוב חלקים שווים של שמנת ושוקולד חם עד השוקולד נמס והתערובת חלקה, ואז לצנן את הגנאש. ברגע שהעוגיות נאפו והתקררו, וגאנש השוקולד קר ומוצק, אבל עדיין ניתן להפיץ, כפית או צינור את הגנאש הצונן אל החריצים הריקים על העוגיות.