כריכי עוגיות שוקולד צ'יפס Amaretto
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל Amaretto כריכי עוגיות שוקולד צ'יפס. מנה אחת מכילה 219 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. מתאים ל-48 מנות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-15 דקות. אם יש לכם סוכר חום זהוב, ביצים, סודה לשתייהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגיות שיבולת שועל שמנת עוגיות שוקולד צ'יפס עוגיות כריכים, כריכי עוגיות שוקולד צ'יפס ס' מור, ו כריכי עוגיות פצפוצי שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
קו עבה אפייה גדולה עם נייר קלף ולהניח בצד. מחממים התנור ל 325 מעלות F.
דק קוצצים את שיבולת השועל במעבד מזון.
מערבבים בקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. תניח בצד.
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החמאה וסוכרים בקערה גדולה עד רכות. לגרד את הצדדים של קערת ערבוב. מקציפים את הביצים ואת תמצית שקדים.
מוסיפים את תערובת הקמח ב 3 חלקים ומערבבים רק עד מעורבב. מערבבים בשוקולד צ ' יפס ושקדים קצוצים.
עבור כל עוגייה, טיפה 1 כף מעוגלת של בצק על דפי אפייה מוכנים, מרווח 1 אינץ ' זה מזה (לא לשטח את הבצק).
אופים עד שהעוגיות מוזהבות (עוגיות ישטחו מעט), כ -13 דקות. מגניב את העוגיות על דפי האפייה במשך 5 דקות.
להעביר מתלה קירור מגניב לחלוטין. עוגיות ניתן להכין 1 יום קדימה. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.
מניחים את הגלידה בקערה גדולה.
מערבבים באמרטו. מכסים את תערובת הגלידה להקפיא עד המשרד, לפחות 3 שעות.
סדר 12 עוגיות, צד שטוח למעלה, על תבנית אפייה. למעלה כל אחד עם כף גלידה, ואז עוד עוגייה, צד שטוח למטה, הקשה מעט לדבוק. לכסות ולהקפיא את הכריכים עד שהם מוצקים, לפחות 3 שעות. כריכים יכולים להיות מורכבים עד 4 ימים קדימה. לעטוף כל כריך עם ניילון לעטוף ולשמור קפוא.