קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

כריכי עוף אלפרדו

כריכי עוף אלפרדו
אם אתה רוצה להוסיף עוד הים התיכון מתכונים לרפרטואר שלך, כריכי עוף אלפרדו עשויים להיות מתכון שכדאי לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 31 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל 509 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. 60 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם יש לכם רוטב אלפרדו, אבקת שום, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 70%, שהוא מוצק. עוף אלפרדו, עוף אלפרדו, ו עוף אלפרדו דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
שלב את התיבול האיטלקי, המלח והפלפל; מפזרים מעל עוף. במחבת גדולה מבשלים עוף בשמן על אש בינונית במשך 8-10 דקות מכל צד או שמדחום בשר קורא 170 א.ק., ומעליו רצועות פלפל אדום במהלך 3 הדקות האחרונות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
בינתיים, בקערה קטנה, שלבו את החמאה, הפטרוזיליה, אבקת הבצל ואבקת השום; מברישים מעל דפנות הלחמניות החתוכות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
כָּתֵףכָּתֵף
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים את הצד החתוך כלפי מעלה על תבנית אפייה לא משומנת. לצלות 4 ב. מהאש למשך 2-3 דקות או עד להשחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
על כל תחתית רול, שכבה 1/4 כוס תרד, 1 כף רוטב אלפרדו, חצי חזה עוף ועוד כף רוטב אלפרדו. החלף צמרות רול.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

איטלקית עובדת ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום). יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ 45 דולר.
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום)
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום)
ניחוחות דובדבן וסגול, טעמים מתמשכים ומעוגלים של תבלינים ופטריות. מבנה נהדר עם עדינות אלגנטית.משתלב היטב עם בשרים ורטבי פסטה בשריים, עופות וגבינות קשות.