אם אתה רוצה להוסיף עוד הים התיכון מתכונים לרפרטואר שלך, כריכי עוף אלפרדו עשויים להיות מתכון שכדאי לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 31 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל 509 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. 60 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם יש לכם רוטב אלפרדו, אבקת שום, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 70%, שהוא מוצק. עוף אלפרדו, עוף אלפרדו, ו עוף אלפרדו דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
שלב את התיבול האיטלקי, המלח והפלפל; מפזרים מעל עוף. במחבת גדולה מבשלים עוף בשמן על אש בינונית במשך 8-10 דקות מכל צד או שמדחום בשר קורא 170 א.ק., ומעליו רצועות פלפל אדום במהלך 3 הדקות האחרונות.
איטלקית עובדת ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום). יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ 45 דולר.
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום)
ניחוחות דובדבן וסגול, טעמים מתמשכים ומעוגלים של תבלינים ופטריות. מבנה נהדר עם עדינות אלגנטית.משתלב היטב עם בשרים ורטבי פסטה בשריים, עופות וגבינות קשות.