קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

כריכי עוף ותפוחים קלים של סאני

כריכי עוף ותפוחים קלים של סאני
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. לכו לחנות ואספו בתוספת 2 כפות ממרח סנדוויץ 'וטבילה-פלפל צ' יפוטלה חריף ו -4 גרם גבינת פפרג'ק, תפוח סבתא סמית', בצל ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 44%. ציון זה הוא מוצק. נסו סלט חוות התפוחים-עוף של סאני, עוף עגבניות מטוגן קל של סאני ותרד עם פטוצ'יני, ו עוף הדבש-דיז'ון הקל של סאני אנדרסון עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מורחים על האהבה.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
2
מורחים צד אחד של כל נתח לחם קלוי עם 1 כף מכריך העמק הנסתר האהוב עליכם
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
3
מורחים & לטבול טעם. בחר את הגבינה שלך. בחר את הגבינה המתאימה והניח פרוסת גבינה על כל חתיכת לחם מוכן, בצד הממרח.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
4
מוסיפים את הירקות והפירות. פשוט מחלקים את פרוסות התפוחים, החמוציות והבצל המיובשים ל -4 מנות שוות ושכבה על 4 מהפרוסות המוכנות.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשותחמוציות מיובשות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
5
שכב על הבשר ואכל. מחלקים את בשר המעדנייה ל -4 מנות שוות ומניחים בצד הירקות והפירות של הפרוסות. למעלה כל פרוסת בשר מעדנייה עם פרוסת גבינה וחפור פנימה!
מרכיבים שתצטרך
בשר מעדנייהבשר מעדנייה
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'