קושיבינוני
מוכן ב29 דק.
מנות6
ציון בריאות74
מגזין

כריכי צלייה בלונדון עם רוטב יוגורט מלפפון

כריכי צלייה בלונדון עם רוטב יוגורט מלפפון
כריכי צלייה בלונדון עם רוטב יוגורט מלפפון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 376 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלפפון, garnishes: שמיר, סיבובי לחם פיתה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 29 דקות. נסו כריכי צלייה בלונדון עם מיונז לימון, צלייה בלונדון עם רוטב חזרת, ו מטאטא לונדון / Pizzaiola Sauce (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים בשר בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף; לשטח עד עובי 1/2 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מערוך.
מרכיבים שתצטרך
2
שלב שום הבא 3 מרכיבים במנה רדודה או שקית פלסטיק zip-top חובה כבדה גדולה; להוסיף בשר בקר. לכסות או לאטום, ולהירגע 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3
הסר בשר מן המרינדה, השלכת המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
4
מערבבים יחד יוגורט הבא 3 מרכיבים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
5
בקר גריל, מכוסה במכסה גריל, מעל חום בינוני גבוה (300 עד 35
מרכיבים שתצטרך
6
7 דקות בכל צד או במידה הרצויה של doneness.
7
בואו לעמוד 5 דקות.
8
חותכים לפרוסות דקות.
9
מניחים בשר בקר באופן שווה למטה מרכז סיבובים פיתה חמים. למעלה עם תערובת יוגורט, חסה, עגבניות; להפשיל.
מרכיבים שתצטרך
10
מקשטים, אם תרצה, ומגישים מיד.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות לה ג ' וטה האוול Merlot הר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
# 37 Wine Spectator Top 100 של 2019the 2016 La Jota Merlot מקיף את כל זה הוא הר מרלו עם מבנה להתענג. הערות של אספרסו, שוקולד מרי, וטוסט בצע blackberry בשלים, minerality, ומשקל על החיך.