כריכי צנון אבטיח
סטייק ו צנון אבטיח כריכים דורש על 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 60 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 40 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שמן זית, צנון אבטיח, עירית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. מתכונים דומים: כריכי סטייק עם צנון ובצל., סלט צנון אבטיח עם ויניגרט אבוקדו, ו סלט כרוב עם צנון אבטיח כבוש מהיר.
הוראות
שים שמן, שום וסטייק בקערה בינונית והפוך למעיל.
בואו להשרות 20 דקות בטמפרטורת החדר.
מערבבים יחד חמאה ועירית; להפריש.
הכן גריל לחום גבוה (450 עד 550). בשר גריל, מפנה פעם אחת, עד סימני גריל מופיעים בשר מבושל כמו שאתה אוהב, 8 דקות עבור מדיום רייר. מכסים בנייר כסף ולתת לנוח 10 דקות, ואז לחתוך דק על פני התבואה.
מורחים צד אחד של פרוסות לחם עם תערובת חמאה.
שכבה 4 פרוסות עם ארוגולה, קצת סטייק פרוס, ופרוסות צנון. למעלה עם פרוסות לחם שנותרו.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מקורו של יין מרלו עמק נאפה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
![מקור יין נאפה עמק מרלו]()
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.