כריכי רוסטביף חמים עם בישולים איטיים
כריכי רוסטביף חמים מבשלים לאט Au jus הכנת המתכון לוקחת כ 20 דקות. אתה מקבל רוטב שמגיש 10. מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 404 קלוריות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לך מרק בקר מרוכז, בצל, לחמניות קייזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. עם כפית ציון 67% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: כריכי רוסטביף חמים עם בישולים איטיים, כריכי רוסטביף איטיים עם חזרת, ו כריכי רוסטביף קלים לבישול איטי.
הוראות
עם סכין חדה, לעשות 6 חריצים מרווחים באופן שווה עמוק לתוך צלי בקר. הכנס שום לחריצים.
מפזרים פלפל באופן שווה על כל צלי; לשפשף פלפל לצלי.
תרסיס 3-4 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול.
מניחים פרוסות בצל בבישול איטי; יוצקים מרק על בצל.
כיסוי; לבשל על הגדרה נמוכה 6 עד 8 שעות.
הסר צלי מ סיר איטי; מקום על קרש חיתוך.
חותכים את הצלי על פני תבואה לפרוסות דקות; להחזיר פרוסות לבישול איטי כדי להרטיב. ממלאים כל רול קלוי עם בשר בקר, בצל ו 1 פרוסת עגבניות. אם תרצה, כפית כמות קטנה של מרק מ בישול איטי על בשר.