קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות58
מגזין

כריכי שפמנון עם מיונז קריאולי

כריכי שפמנון עם מיונז קריאולי
כריכי שפמנון עם מיונז קריאולי עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 308 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תיבול cajun, פילה שפמנון, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כריכי שפמנון עם מיונז קריאולי, כריכי שפמנון קריאולי, ו קאטפיש קריאולי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת גריל על חום בינוני-גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מפזרים פילה באופן שווה עם תיבול.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים פילה למחבת; מבשלים 4 דקות. הפוך; לבשל 3 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מניחים לחמניות, לחתוך צדדים למטה, במחבת; לבשל 1 דקה או עד קלוי.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מערבבים מיונז, שאלוט, חרדל, ומיץ, ערבוב טוב. שורה תחתונה מחצית כל לחמניה עם עלה חסה 1; העליון כל מנה עם פילה 1 ו 1 פרוסת עגבניות. כפית 2 כפיות להתענג על גבי כל עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
מורחים 1 תערובת מיונז כף מעל בצד לחתוך של כל חצי העליון של לחמניות; מקום על גבי כל כריך.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

שפמנון בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.