כריכי שפמנון עם מיונז קריאולי
כריכי שפמנון עם מיונז קריאולי עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 308 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תיבול cajun, פילה שפמנון, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כריכי שפמנון עם מיונז קריאולי, כריכי שפמנון קריאולי, ו קאטפיש קריאולי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גריל על חום בינוני-גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מפזרים פילה באופן שווה עם תיבול.
מוסיפים פילה למחבת; מבשלים 4 דקות. הפוך; לבשל 3 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness.
מניחים לחמניות, לחתוך צדדים למטה, במחבת; לבשל 1 דקה או עד קלוי.
מערבבים מיונז, שאלוט, חרדל, ומיץ, ערבוב טוב. שורה תחתונה מחצית כל לחמניה עם עלה חסה 1; העליון כל מנה עם פילה 1 ו 1 פרוסת עגבניות. כפית 2 כפיות להתענג על גבי כל עגבניות.
מורחים 1 תערובת מיונז כף מעל בצד לחתוך של כל חצי העליון של לחמניות; מקום על גבי כל כריך.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
שפמנון בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.