כריכי שקדים ופקורינו קלויים
טוסט שקדים ופקורינו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 918 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 82 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו שקדים לא ספוגים, פלפל טחון, קליפת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שקדים קלויים ואפונה הצמד פקורינו, כריכי סלט עוף שקדים קלויים, ו כריכי סלט הודו עם דובדבנים יבשים (מתכונים דומים).
הוראות
קוצצים בגסות אגוזים במעבד.
הוסף הבא 6 מרכיבים. תערובת עד תערובת צורות להדביק גס. (ניתן לעשות 3 ימים קדימה. כיסוי וצינה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני השימוש.)
מחלקים ממרח שקדים בין חצי פרוסות לחם; מתפשטים לכיסוי. למעלה עם גבינה.
מפזרים פלפל. מכסים עם פרוסות לחם שנותרו.
חום 2 מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף 3 כריכים, צד משומן למטה, לכל מחבת. מבשלים עד הלחם הוא פריך בתחתית, על 6 דקות.
מברשת צמרות עם שמן. הפוך סנדוויצ ' ים. מבשלים עד חום וקשוח על הקרקעית, לחיצה על קומפקטי, על 6 דקות.