כריכי תה סלמון מעושן
המתכון ניתן להכין כריכים לתה סלמון מעושן תוך כ-30 דקות . מתכון זה מכיל 32 מנות עם 115 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -7 גרם שומן כל אחת. תמורת 34 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב בתור מזנון. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, לחם בריאות, פטרוזיליה שטוחה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה פסקטרית . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מדהים של 16% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון כריכי תה סלמון מעושן , כריכי תה סלמון מעושן , וסנדוויץ' תה סלמון מעושן ושמיר .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
לחמאת עשבי התיבול, מערבבים את כל מרכיבי החמאה במיקסר מצויד במנעול. מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה, אך אין להקציף.
עבור הכריכים, בקש מהחנות לפרוס את הלחם לאורכו על מנתח בשר לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. (אם זה לא אפשרי, אתה יכול לפרוס אותו לרוחב עם סכין חדה מאוד.)
פורסים 8 פרוסות לחם ומורחים את כולן בשכבה דקה של חמאת עשבים.
מניחים סלמון מעושן על 4 מהפרוסות. למעלה עם 4 פרוסות הלחם האחרות, עם צד החמאה כלפי מטה.
מניחים את הכריכים על תבנית עם נייר אפייה ועוטפים בניילון. מקררים עד שהחמאה קרה מאוד.
מניחים את הכריכים על קרש חיתוך. בעזרת סכין חדה מאוד, חותכים את הקרום, חוצים כל כריך גדול לשניים לרוחב, ואז חוצים כל חצי באלכסון פעמיים כדי ליצור בסך הכל 8 משולשים קטנים. (אם הלחם נחתך לרוחב, עקבו אחר הוראות ההרכבה, ואז חתכו את הקרום וחתכו באלכסון, פעמיים, כדי ליצור 4 משולשים קטנים.)
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
כריך תה עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Blanc de Bleu Cuvee Mousseux. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-16 דולר.
![Blanc de Bleu Cuvee Mousseux]()
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu הוא יין שרדונה קליפורניה פרימיום עם רמז נוסף של אוכמניות והוא יין מבעבע עדין השמור לחגיגות בלתי נשכחות. הוא מציע טעמים מפתים ותסיסה ארומטית רעננה - בצבע פסטל חי עם אוכמניות. כל זה כלול בבקבוק סקסי מרשים עם כשרון בטוב טעם. הפרי של בלאן דה בלו גדל בכרמים השקטים של צפון קליפורניה, הידועים במשב הרוח הקריר והצלול שלהם - תנאים אידיאליים לענבים ולקרקעות האקסקלוסיביות המדגישים את האדמה. מאפיינים טעימים. היין המבעבע הזה משתלב היטב עם מתאבנים, סושי וארוחות קלות מאוד.