כריכי תפוחי אדמה וביצה בסגנון מרוקאי
כריכי תפוחי אדמה וביצה בסגנון מרוקאי הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 407 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. גשו לסופר וקנו לחמניות קייזר, זרעי כמון, פלפלים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו 5: 2 דיאטה - מאפה תפוחי אדמה בסגנון מרוקאי = 233 קלוריות, בישול איטי בסגנון מרוקאי עוף ותבשיל תפוחי אדמה, ו כריכי תה סלט ביצים אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
מכסים את הביצים במים קרים על ידי 1 1/2 אינץ ' בסיר 1 1/2-ל 2 ליטר ולהביא לרתיחה מתגלגלת, מכוסה חלקית. להפחית את החום נמוך לבשל ביצים, מכוסה, 30 שניות.
הסר מהחום ולתת לביצים לעמוד במים חמים, מכוסה, 15 דקות. יש לשטוף ביצים מתחת למים קרים 5 דקות כדי להפסיק לבשל. מקלפים ביצים ורבע לאורך.
בינתיים, טוסט זרעי כמון במחבת יבשה 12 אינץ כבד על חום מתון, ערבוב, עד ריחני כמה גוונים כהים, על 4 דקות.
מעבירים לקערה להתקרר, ואז לטחון לאבקה במטחנה.
מבשלים פלפלים, בצל, תפוחי אדמה, מלח ופלפל בשמן באותו מחבת על אש מתונה, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד ירקות הם השחמה מאוד רך, 15 עד 20 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
חותכים קצה של כל גליל ומוציאים קצת לחם מהמרכז כדי ליצור כיס עמוק רחב בכל גליל. שים 2 מגורי ביצים בתחתית כל כיס ולמלא בתערובת ירקות. מילוי עליון בכל כריך עם 2 של רבע ביצה הנותרים ומפזרים קצת כמון.
מגישים כריכים עם כמון ונפט הנותרים harissa לתיבול.