קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות43
מגזין

כריכים טבולים צרפתיים

כריכים טבולים צרפתיים
המתכון הצרפתי טבל כריכים יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך סביב 2 שעות ו -10 דקות. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.34 דולר למנה. מנה עיקרית זו כוללת 487 קלוריות, 48 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן למנה. גשו לסופר וקנו אורגנו, סלרי, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הקרקע פלפל אנגלי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות אוכל אנג'ל פלפל אנגלי עם גבינת אננס ופאי מיובש בתנור כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הציון הזה די טוב. נסו כריכים טבולים בצרפתית (גרסת סיר חרס), כריכי גלידה טבולים, ו כריכי גלידה טבולים בשוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שלב את הירקות הקצוצים, השום והטימין בתבנית צלייה גדולה. משפשפים את עשבי התיבול והתבלינים המיובשים על כל הבקר; מתבלים בנדיבות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
עשבי תיבול יבשיםעשבי תיבול יבשים
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
מניחים את שומן הבקר כלפי מעלה על הירקות וצולים עד שמדחום המוחדר לחלק העבה ביותר של הבשר רושם 130, בערך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
שומן בקרשומן בקר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4
מוציאים את הבשר מהתבנית, מכסים ברפיון בנייר כסף ומניחים בצד לנוח למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
בזמן שהבשר נח, הניחו את תבנית הצלייה על הכיריים ובשלו את הירקות על אש גבוהה עד שהם משחימים אך לא נשרפים והנוזל התאדה; יוצקים עודפי שומן.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
6
מוסיפים את מרק הבקר לתבנית, בעזרת כף עץ כדי לגרד את כל החלקים השחומים הנצמדים לתחתית.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מעבירים את הנוזל והירקות לסיר בינוני ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, בערך 30 דקות. מסננים את הרוטב ומתבלים במלח ופלפל. להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
חתוך את עודפי השומן מהבקר ופרוס דק. חצוי את הלחמניות בצורה אופקית וחמם בתנור. טובלים את תחתית כל גליל ברוטב ומעליהם מעט מהבקר; טובלים את הצד החתוך של כל גליל ברוטב ומניחים על כל כריך.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מגישים עם החרדל החם.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורדו לבן הם הבחירות המובילות שלי לצרפתית. יין צרפתי מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אך לעיתים רחוקות אתה משתבש בשמפניה. אם הארוחה שלכם דורשת יין לבן, תוכלו לנסות גם בורדו לבן. לקבלת אדום, נסה תערובת בורדו אדומה. שאטו קרוקט סבורין גרנדה רזרב בליי קוט דה בורדו עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
שאטו קרוקט סבורין גרנדה רזרב בליי קוט דה בורדו
שאטו קרוקט סבורין גרנדה רזרב בליי קוט דה בורדו
בצבע אודם-סגול עמוק, האף נפתח לתצוגה פנטסטית של פטל שחור ופירות שזיפים חמים, עם מבטאים של עור מלוח, עלה טבק, פלפל אנגלי, ארז וסגול כתוש. החיך רחב עם אופי פרי שחור המתמזג בצורה חלקה לקופסת תבלינים מתמשכת ורמזים צמחיים טריים. ארוך ובנוי היטב, זהו בקבוק בורדו נהדר לשתייה מוקדמת. תערובת: 80% מרלו, 20% קברנה סוביניון