קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות43
מגזין

כריכים טבולים צרפתיים

כריכים טבולים צרפתיים
המתכון הצרפתי טבל כריכים יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך סביב 2 שעות ו -10 דקות. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.34 דולר למנה. מנה עיקרית זו כוללת 487 קלוריות, 48 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן למנה. גשו לסופר וקנו אורגנו, סלרי, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הקרקע פלפל אנגלי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות אוכל אנג'ל פלפל אנגלי עם גבינת אננס ופאי מיובש בתנור כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הציון הזה די טוב. נסו כריכים טבולים בצרפתית (גרסת סיר חרס), כריכי גלידה טבולים, ו כריכי גלידה טבולים בשוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
שלב את הירקות הקצוצים, השום והטימין בתבנית צלייה גדולה. משפשפים את עשבי התיבול והתבלינים המיובשים על כל הבקר; מתבלים בנדיבות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עשבי תיבול יבשיםעשבי תיבול יבשים
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
3
מניחים את שומן הבקר כלפי מעלה על הירקות וצולים עד שמדחום המוחדר לחלק העבה ביותר של הבשר רושם 130, בערך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
שומן בקרשומן בקר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4
מוציאים את הבשר מהתבנית, מכסים ברפיון בנייר כסף ומניחים בצד לנוח למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
בזמן שהבשר נח, הניחו את תבנית הצלייה על הכיריים ובשלו את הירקות על אש גבוהה עד שהם משחימים אך לא נשרפים והנוזל התאדה; יוצקים עודפי שומן.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
6
מוסיפים את מרק הבקר לתבנית, בעזרת כף עץ כדי לגרד את כל החלקים השחומים הנצמדים לתחתית.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מעבירים את הנוזל והירקות לסיר בינוני ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, בערך 30 דקות. מסננים את הרוטב ומתבלים במלח ופלפל. להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
8
חתוך את עודפי השומן מהבקר ופרוס דק. חצוי את הלחמניות בצורה אופקית וחמם בתנור. טובלים את תחתית כל גליל ברוטב ומעליהם מעט מהבקר; טובלים את הצד החתוך של כל גליל ברוטב ומניחים על כל כריך.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מגישים עם החרדל החם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורדו לבן הם הבחירות המובילות שלי לצרפתית. יין צרפתי מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אך לעיתים רחוקות אתה משתבש בשמפניה. אם הארוחה שלכם דורשת יין לבן, תוכלו לנסות גם בורדו לבן. לקבלת אדום, נסה תערובת בורדו אדומה. שאטו קרוקט סבורין גרנדה רזרב בליי קוט דה בורדו עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
שאטו קרוקט סבורין גרנדה רזרב בליי קוט דה בורדו
שאטו קרוקט סבורין גרנדה רזרב בליי קוט דה בורדו
בצבע אודם-סגול עמוק, האף נפתח לתצוגה פנטסטית של פטל שחור ופירות שזיפים חמים, עם מבטאים של עור מלוח, עלה טבק, פלפל אנגלי, ארז וסגול כתוש. החיך רחב עם אופי פרי שחור המתמזג בצורה חלקה לקופסת תבלינים מתמשכת ורמזים צמחיים טריים. ארוך ובנוי היטב, זהו בקבוק בורדו נהדר לשתייה מוקדמת. תערובת: 80% מרלו, 20% קברנה סוביניון