המתכון הצרפתי טבל כריכים יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך סביב 2 שעות ו -10 דקות. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.34 דולר למנה. מנה עיקרית זו כוללת 487 קלוריות, 48 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן למנה. גשו לסופר וקנו אורגנו, סלרי, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הקרקע פלפל אנגלי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות אוכל אנג'ל פלפל אנגלי עם גבינת אננס ופאי מיובש בתנור כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הציון הזה די טוב. נסו כריכים טבולים בצרפתית (גרסת סיר חרס), כריכי גלידה טבולים, ו כריכי גלידה טבולים בשוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שלב את הירקות הקצוצים, השום והטימין בתבנית צלייה גדולה. משפשפים את עשבי התיבול והתבלינים המיובשים על כל הבקר; מתבלים בנדיבות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עשבי תיבול יבשים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שום גויה®
צ'יפס קינמון וייטנאמי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
3
מניחים את שומן הבקר כלפי מעלה על הירקות וצולים עד שמדחום המוחדר לחלק העבה ביותר של הבשר רושם 130, בערך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שומן בקר
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
4
מוציאים את הבשר מהתבנית, מכסים ברפיון בנייר כסף ומניחים בצד לנוח למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בזמן שהבשר נח, הניחו את תבנית הצלייה על הכיריים ובשלו את הירקות על אש גבוהה עד שהם משחימים אך לא נשרפים והנוזל התאדה; יוצקים עודפי שומן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
6
מוסיפים את מרק הבקר לתבנית, בעזרת כף עץ כדי לגרד את כל החלקים השחומים הנצמדים לתחתית.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיס
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מעבירים את הנוזל והירקות לסיר בינוני ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, בערך 30 דקות. מסננים את הרוטב ומתבלים במלח ופלפל. להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
חתוך את עודפי השומן מהבקר ופרוס דק. חצוי את הלחמניות בצורה אופקית וחמם בתנור. טובלים את תחתית כל גליל ברוטב ומעליהם מעט מהבקר; טובלים את הצד החתוך של כל גליל ברוטב ומניחים על כל כריך.
בורדו, שמפניה ובורדו לבן הם הבחירות המובילות שלי לצרפתית. יין צרפתי מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אך לעיתים רחוקות אתה משתבש בשמפניה. אם הארוחה שלכם דורשת יין לבן, תוכלו לנסות גם בורדו לבן. לקבלת אדום, נסה תערובת בורדו אדומה. שאטו קרוקט סבורין גרנדה רזרב בליי קוט דה בורדו עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
שאטו קרוקט סבורין גרנדה רזרב בליי קוט דה בורדו
בצבע אודם-סגול עמוק, האף נפתח לתצוגה פנטסטית של פטל שחור ופירות שזיפים חמים, עם מבטאים של עור מלוח, עלה טבק, פלפל אנגלי, ארז וסגול כתוש. החיך רחב עם אופי פרי שחור המתמזג בצורה חלקה לקופסת תבלינים מתמשכת ורמזים צמחיים טריים. ארוך ובנוי היטב, זהו בקבוק בורדו נהדר לשתייה מוקדמת. תערובת: 80% מרלו, 20% קברנה סוביניון