כריכים מטבל צרפתי
כריכי מטבל צרפתיים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1122 קלוריות, 73 גרם חלבון ו 70 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם בשר עין צלי עגול, לחמניות, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-40 דקות. נסו מטבל בצל צרפתי # SundaySupper, כריכים מטבל צרפתי & Au Jus, ו כריכים מטבל צרפתי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה מעל חום בינוני-נמוך.
מוסיפים את הבצל וקורט של מלח; מכסים ומבשלים, ערבוב, עד הזהב, על 35 דקות.
מוסיפים את shallots ואת הלבנים בצל ירוק; לכסות ולבשל, ערבוב, עד השחמה, על 25 דקות יותר. מערבבים את הגדלים הירוקים, ולאחר מכן להסיר מהחום ולתת מגניב.
קוצצים את תערובת הבצל ומעבירים לקערה.
מוסיף את השמנת החמוצה, מיונז, חומץ, רוטב ווסטרשייר ו 1 כפית מלח. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות ועד 1 יום.
הפוך את הבשר לכריכים: לרכך את השום, ואז מפזרים 1 כפית מלח ומחית לתוך משחה עם הצד השטוח של סכין גדולה.
מעבירים לקערה; מוסיפים את שמן הזית, מלח סלרי, קאיין ו 1/2 כפית פלפל שחור.
חותכים חריצים קטנים על כל הבשר עם סכין, ולאחר מכן להשתמש באצבעות כדי לדחוף את הדבק שום לתוך החריצים. כיסוי; להכניס למקרר לפחות 1 שעה או לילה.
מחממים התנור ל 425 מעלות F. להביא את הבשר לטמפרטורת החדר.
מפזרים 2 כפיות מלח 1/2 כפית פלפל.
מניחים על מדף במחבת צלייה; מוסיפים 1 מרק כוס, 3/4 כוס מים, הסלרי, בצל ופטרוזיליה למחבת. צולים 10 דקות, ואז להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F וצולים עד מדחום מוכנס למרכז של רשם בשר 115 מעלות F, כ 45 דקות יותר.
העברה ללוח חיתוך; תן לנוח 20 דקות. מסננים את מיצי פאן; מילואים.
בינתיים, להפוך את jus: להמיס את החמאה בסיר בינוני על חום בינוני.
מוסיפים את הקמח ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
לטאטא את מיצי פאן שמורות ואת הנותרים 3 כוסות מרק ולהביא לרתיחה, לטאטא.
הסר את המחבת מהחום ומערבבים בשרי.
מברישים את הלחמניות עם כמה ממרח הבצל. פרוס דק את הבשר נגד התבואה. דאנק את הפרוסות בjus, ואז שכבה על הלחמניות.
מגישים את jus הנותרים בקערות קטנות לטבילה.