כריכת סטייק הגבינה הכחולה המתפוררת של סנסאי
תוספת הגבינה הכחולה הקשה של סנסאי עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 742 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 52 גרם של שומן כל אחד. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לך פירורי לחם איטלקי מתובל, חמאה, חזרת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: כריכת סטייק הגבינה הכחולה המתפוררת של סנסאי, כרוב ניצנים באפלו עם גבינה כחולה מתפוררת, ו מרק אגס קלוי עם גבינה כחולה מתפוררת.
הוראות
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה ושמן קל באח.
הגדר מתלה תנור כ 6 אינץ ' ממקור החום ולחמם מראש את המטגן של התנור.
מערבבים חמאה וחזרת יחד בקערה עד מעורב באופן שווה. מקפלים גבינה כחולה מתפוררת לתערובת החמאה.
מערבבים פירורי לחם ביסודיות לתוך ציפוי.
סטייקים גריל עד שהם מתחילים המשרד והם אדמדם ורוד ועסיסי במרכז, על 4 עד 5 דקות לכל צד עבור מדיום רייר. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 130 מעלות F (54 מעלות C).
מורחים על חצי מתערובת הגבינה הכחולה מעל כל סטייק.
מבשלים סטייקים מתחת לטוחן עד הקרום הופך זהוב, על 3 דקות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מקורו של יין מרלו עמק נאפה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
![מקור יין נאפה עמק מרלו]()
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.