כרישה וביסק צ'ארד
כרישה וביסק צ'ארד נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 4 מנות. יש מרק זה 94 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם פלפל, חלב, כרישה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו מרק בצל כרישה, מרק תפוחי אדמה-כרישה, ו מרק תפוחי אדמה-כרישה (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ ולהשליך את קצה הגבעול ואת הדף ירוק קשה כרישה; לקלף ולהשליך את השכבה החיצונית.
חותכים כרישה בחצי אורך ומחזיקים כל חצי מתחת למים זורמים קרים, מפרידים שכבות כדי לשטוף היטב. קוצצים גס.
לשטוף ולנקז צ ' ארד. לקצץ את הקצוות גזע דהוי ולהשליך. פרוסה דקה נובעת לרוחב ועלים קוצצים גס.
במחבת 3-4 ליטר, לערבב מרק עם כרישה וגבעולים ועלים chard. מביאים לרתיחה על חום גבוה; מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים עד שהירקות רכים מאוד כאשר פירסינג, כ -12 דקות.
עם כפית מחוררת, להעביר ירקות לבלנדר או מעבד מזון.
להוסיף על 1/2 כוס בישול נוזלי מערבולת עד חלקה.
מוסיפים חלב 1/4 כפית פלפל; מערבבים רק עד אידוי, 3 עד 4 דקות.
מרק מצקת לתוך קערות רחבות.
מפזרים באופן שווה עם ביצה קצוצה ועירית.
מוסיפים מלח ועוד פלפל לפי הטעם.