אם יש לכם מלח, שיני שום, גבעול סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו לפת לבנה שמנת וריזוטו כרישה עם כרישה צ'יפס ירוק, כרישה, תירס, וטארט מסקרפונה., ו ריזוטו עם מסקרפונה ופרושוטו (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב מים, 2 כוסות כרישה קצוצה, 1 כוס פטרוזיליה, 1/2 כוס בזיליקום, 1/2 כפית מלח, ואת הבא 5 מרכיבים (מלח דרך סלרי) בתנור הולנדי גדול. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. להפחית חום; מבשלים, חשוף, 35 דקות. מסננים מרק דרך מסננת לתוך קערה גדולה; להשליך מוצקים. שמור 5 1/2 מרק כוסות; שמור מרק שנותר לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
2
להביא 5 1/2 מרק כוסות וזעפרן לרתיחה בסיר קטן (לא להרתיח). שמור על חום נמוך. ממיסים חמאה בסיר גדול על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
3
להוסיף 4 כוסות כרישה קצוצה; לטגן 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
להוסיף אורז; לבשל 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים יין; מבשלים 1 דקה או עד שהנוזל נספג כמעט. מערבבים 2 מרק כוסות; לבשל 5 דקות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
6
להוסיף מרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד כל חלק של מרק נספג לפני הוספת הבא (על 15 דקות בסך הכל).
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים 1 כוס פטרוזיליה, בזיליקום 1/2 כוס, מסקרפונה, קליפת לימון, מלח ופלפל; מבשלים 1 דקה או עד שמסקרפונה נמס.