כרישה ועוגות ברוקולי עם פנצ'טה
קלפי כרישה וברוקולי עם פנצ'טה עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתאים ל-30 מנות. מנה אחת מכילה 26 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו פגזי פילו prebaked, 2 בצל, ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: תפוחי אדמה, כרישה ומרק ברוקולי עם פירורי פנצ'טה, Cheesy " כרישה & ברוקולי Tartlets (טבעוני, ללא גלוטן, ללא סויה), ו בר-ליק טארט.
הוראות
במחבת גדולה, להמיס חמאה על חום בינוני-נמוך.
מוסיפים את הכרישה והבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך (810 דקות).
הסר מהחום והנח את התערובת בצד להתקרר מעט (כ -10 דקות).
לטאטא יחד ביצה, שמנת, אגוז מוסקט, מלח ופלפל בקערה. לאחר תערובת הבצל הוא מגניב, להוסיף תערובת ביצה. מחלקים ברוקולי rabe ו, אם משתמשים, pancetta בין פגזים. מלא כל פגז על 3/4 מלא עם תערובת פודינג.
אופים עד ערכות פודינג (1015 דקות).
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.