קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות36
מגזין

כרישה, כרוב סבוי וריזוטו אגוז

כרישה, כרוב סבוי וריזוטו אגוז
המתכון כרישה, כרוב סבוי ריזוטו אגוז מוכן בערך 30 דקות. והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וטבעוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה 776 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה מ Go חלב חינם יש 3 אוהדים. אם יש לך כרוב סבוי, כרישה, שמן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. נסו ריזוטו כרוב סבוי, כרוב סבוי ומרק שורש סלרי עם קונפי כרישה, ו לפת לבנה שמנת וריזוטו כרישה עם כרישה צ'יפס ירוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת עמוקה, רחבה על אש נמוכה לשפוך 2 כפות שמן ולהוסיף את הבצל, שום כרישה. הזיעו בעדינות בלי לצבוע במשך חמש דקות.הפוך את מלאי הירקות ולשמור אותו במחבת מכוסה על אש נמוכה. שמירה על מלאי חם הוא אחד הגורמים החשובים להכנת ריזוטו טוב.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
שום גויה®שום גויה®
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את האורז לירקות המתרככים, משלבים היטב ואז לשפוך את היין.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
אפונה גויה®אפונה גויה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
בואו היין להיספג על ידי האורז ואז להתחיל להוסיף את המניה מצקת בכל פעם, ערבוב ולתת את האורז לספוג את המניה. החום צריך להיות כזה כי התערובת מבעבעת בעדינות. כאשר אתה מוסיף את האחרון של המניה גם להוסיף את הכרוב.מערבבים היטב הוספת 2 כפות נוספות של שמן לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אפונה גויה®אפונה גויה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
דַק-דַק-