כרישה מוקרמת ומרק תפוחי אדמה
כרישה מוקרמת ומרק תפוחי אדמה יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 308 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה אפויים, חמאה, שמנת כבדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק תפוחי אדמה מוקרם-כרישה, מרק כרישה תפוחי אדמה מוקרם, ו מרק כרישה תפוחי אדמה מוקרם.
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר גדול.
מוסיפים את הכרישה ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 8 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה ואת ציר העוף ומביאים לרתיחה. מכסים חלקית ומבשלים על אש נמוכה עד שתפוחי האדמה רכים, כ 15 דקות.
מוסיפים את השמנת ומבשלים עוד 10 דקות. עבודה בקבוצות, מחית את המרק בבלנדר, ואז להחזיר אותו למחבת. מתבלים את המרק במלח ופלפל, מקשטים בשרוויל ומגישים.