כרישה-פחזניות בייקון
פחזניות כרישה-בייקון יכולות להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 34 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. אם יש לך בצק עלים, חמאה, בייקון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 7%. נסו גבינה ופחזניות בייקון, צ'דר ופחזניות בייקון, ו פחזניות פיצה בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מטגנים בייקון מעל חום בינוני במחבת בינונית.
מעבירים לקערה עם כפית מחוררת ושופכים את כל אבל 1 כף. שומן בייקון ממחבת טיגון.
מוסיפים חמאה, מערבולת להמיס, ומוסיפים כרישה, שום, מלח, וכמה טחנות פלפל. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד כרישה במכרז-פריך, על 4 דקות.
יוצקים יין לבן ומערבבים בייקון. חום נמוך יותר נמוך לבשל, מכוסה, על 5 דקות, או עד כרישה הם מכרז ויין הוא התאדה.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.
על משטח עבודה מקומח עם מערוך מקומח, רול גיליון מאפה עד עובי של 1/8 ב.
חותכים מאפה לתוך סיבובים עם חמאה ו floured 2-in. ביסקוויט או חותך עוגיות עם קצוות מחורצים ולסדר סיבובים 1/2 ב. מלבד על 2 דפי אפייה.
לחץ על הקרביים של כל סיבוב עם האצבע שלך כדי להפוך את דיכאון, עוזב 1/4-in. רים. נקב מרכז של כל סיבוב פעם אחת עם מזלג וכפית כפית קטנה. של מילוי פטריות למרכזים.
להקציף ביצה, שמנת, אגוז מוסקט יחד היטב ולהניח בצד.
אופים מאפים עד חום זהוב ומתחיל לנשוף, 8 עד 12 דקות.
הסר מהתנור וחום נמוך ל -35
עם סוף משפך קטן, בזהירות אגרוף למטה מרכזי מאפים תוך כפית על 1/2 כפית. תערובת ביצה שמנת לתוך החלק העליון של משפך (כדי לעזור להנחות את הנוזל) לתוך מאפה (כפית יותר אם המאפה יקבל את זה מבלי לעלות על גדותיו).
אופים מאפים עוד 10 עד 15 דקות, או עד חום זהוב עמוק.