קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

כרישה צוננת בויניגרט עם ביצים מימוזה

כרישה צוננת בויניגרט עם ביצים מימוזה
כרישה צונן בויניגרט עם ביצים מימוסן הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 93 גרם של שומן, וסך הכל 1081 קלוריות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ויניגרט, ביצים קשות, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: כרישה ויניגרט עם ביצים מטוגנות פרושוטו מעושן, כרישה מימוזה עם אגוזי לוז קלויים, ו ביצים מימוזה עם טפנד ארטישוק.

הוראות

1
הסר מספר שכבות של עלים ירוקים חיצוניים קשיחים לחתוך את כל האורכים כ 8 אינץ'. לקצץ את השורשים הקטנים מהקצוות, אבל לא להשתגע כאן לקצץ אותם גבוה מדי את הכרישה. אנחנו רוצים שהם יחזיקו מעמד בזמן הבישול. ניקוי באר כרישה הוא מאוד חשוב. אתה צריך להסיר את חצץ ולכלוך כי הוא תמיד בין השכבות. זה הרבה יותר קל כאשר אתה לקצוץ או לקצוץ אותם. אבל אנחנו רוצים שהם יישארו שלמים בעיקר לאורך. אז תנסה את הטריק הזה. החל בקצה השורש מקל את נקודת הסכין שלך לחלק הלבן על סנטימטר אחד למעלה מהתחתית מאוד. ואז פורסים את הכרישה כלפי מעלה לאורך כל הדרך דרך צמרות ירוקות. זה ייראה כמו סיכת בגדים. לאחר מכן ניתן לשטוף בין השכבות דואג להשאיר את קצה השורש הלבן ללא פגע.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
למלא סיר גדול במים, או לחלופין להתאים סיר גדול עם תוספת קיטור, להוסיף מים. איזו שיטה אתה בוחר להרתיח את המים. כדי לקבל אותם מוכנים לרתיחה אתה צריך לקשור את כל העלים הירוקים יחד בחבורה אחת, לא חזק מדי אף. עכשיו אתה יכול להרתיח או קיטור הכרישה אנכית או אופקית בהתאם למחבת שתבחר. אם מרתיחים אותם, המים במחבת צריכים לכסות לחלוטין את הכרישה. הם עשויים לצוף קצת בהתחלה אבל כפי שהם מבשלים הם צריכים לצלול. בדוק אותם באופן קבוע כדי להיות בטוח. אם אתה קיטור אותם לוודא שיש לך מכסה הולם הדוק. כאשר הם מכרז לחלוטין. כמעט עד לנקודה של רגשני (אבל לא ממש) להסיר אותם מהמים.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
3
הוסף את הכרישה למחבת רדודה הנחת הצדדים לחתוך למעלה. מתבלים קלות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
להקציף 2 כוסות ויניגרט יחד עם 1 כוס מים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
יוצקים את התערובת על הכרישה ומשרים את הכרישה במקרר לפחות לילה ועד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
6
כאשר אתה מוכן לשרת קשה להרתיח תריסר ביצים.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
תן להם להתקרר ולקלף אותם.
8
חותכים כל ביצה חצי לאורכו ולהפריד את החלמונים מן הלבנים. קוביות אותם בנפרד כדי לשמור על המוצר הסופי יפה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
הסר את הכרישה מן המרינדה. ואז צלחת כרישה במנות בודדות או על מגש גדול אחד. זה תלוי בך. למעלה אותם ראשון עם החלבונים ביצה ואחריו חלמונים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
10
קישוט של עירית חתוכה ו / או רצועות דקות של פלפל אדום קלוי הוא מגע נחמד מאוד. מלח, פלפל וטפטוף של שמן זית ממש טוב והם מוכנים לשרת.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק