כרישה צוננת בויניגרט עם ביצים מימוזה
כרישה צונן בויניגרט עם ביצים מימוסן הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 93 גרם של שומן, וסך הכל 1081 קלוריות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ויניגרט, ביצים קשות, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: כרישה ויניגרט עם ביצים מטוגנות פרושוטו מעושן, כרישה מימוזה עם אגוזי לוז קלויים, ו ביצים מימוזה עם טפנד ארטישוק.
הוראות
הסר מספר שכבות של עלים ירוקים חיצוניים קשיחים לחתוך את כל האורכים כ 8 אינץ'. לקצץ את השורשים הקטנים מהקצוות, אבל לא להשתגע כאן לקצץ אותם גבוה מדי את הכרישה. אנחנו רוצים שהם יחזיקו מעמד בזמן הבישול. ניקוי באר כרישה הוא מאוד חשוב. אתה צריך להסיר את חצץ ולכלוך כי הוא תמיד בין השכבות. זה הרבה יותר קל כאשר אתה לקצוץ או לקצוץ אותם. אבל אנחנו רוצים שהם יישארו שלמים בעיקר לאורך. אז תנסה את הטריק הזה. החל בקצה השורש מקל את נקודת הסכין שלך לחלק הלבן על סנטימטר אחד למעלה מהתחתית מאוד. ואז פורסים את הכרישה כלפי מעלה לאורך כל הדרך דרך צמרות ירוקות. זה ייראה כמו סיכת בגדים. לאחר מכן ניתן לשטוף בין השכבות דואג להשאיר את קצה השורש הלבן ללא פגע.
למלא סיר גדול במים, או לחלופין להתאים סיר גדול עם תוספת קיטור, להוסיף מים. איזו שיטה אתה בוחר להרתיח את המים. כדי לקבל אותם מוכנים לרתיחה אתה צריך לקשור את כל העלים הירוקים יחד בחבורה אחת, לא חזק מדי אף. עכשיו אתה יכול להרתיח או קיטור הכרישה אנכית או אופקית בהתאם למחבת שתבחר. אם מרתיחים אותם, המים במחבת צריכים לכסות לחלוטין את הכרישה. הם עשויים לצוף קצת בהתחלה אבל כפי שהם מבשלים הם צריכים לצלול. בדוק אותם באופן קבוע כדי להיות בטוח. אם אתה קיטור אותם לוודא שיש לך מכסה הולם הדוק. כאשר הם מכרז לחלוטין. כמעט עד לנקודה של רגשני (אבל לא ממש) להסיר אותם מהמים.
הוסף את הכרישה למחבת רדודה הנחת הצדדים לחתוך למעלה. מתבלים קלות במלח ופלפל.
להקציף 2 כוסות ויניגרט יחד עם 1 כוס מים.
יוצקים את התערובת על הכרישה ומשרים את הכרישה במקרר לפחות לילה ועד 3 ימים.
כאשר אתה מוכן לשרת קשה להרתיח תריסר ביצים.
תן להם להתקרר ולקלף אותם.
חותכים כל ביצה חצי לאורכו ולהפריד את החלמונים מן הלבנים. קוביות אותם בנפרד כדי לשמור על המוצר הסופי יפה.
הסר את הכרישה מן המרינדה. ואז צלחת כרישה במנות בודדות או על מגש גדול אחד. זה תלוי בך. למעלה אותם ראשון עם החלבונים ביצה ואחריו חלמונים.
קישוט של עירית חתוכה ו / או רצועות דקות של פלפל אדום קלוי הוא מגע נחמד מאוד. מלח, פלפל וטפטוף של שמן זית ממש טוב והם מוכנים לשרת.