כרישה תפוחי אדמה מוקרמים
תפוחי אדמה כרישה מוקרם נטול גלוטן, מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 618 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. 16 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם שמנת כבדה, gruyere, כדי 5 שבבי של gruyere, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו כרישה תפוחי אדמה, כרישה ותפוחי אדמה מוקרמים, ו שני תפוחי אדמה וכרישה מוקרמים (מתכונים דומים).
הוראות
הסר שורשים ועלים ירוקים כרישה. לשטוף ולייבש את החלק הלבן של הכרישה.
פצל כרישה בחצי אורך. ואז לחתוך לרוחב לדק עד בינוני חצי סהרונים ירח. קוביות שום.
כרישה Sauté לאט בכף אחת של החמאה על חום נמוך בינוני במחבת nonstick עד רך אבל לא חום (כ 6-8 דקות).
להוסיף שום ו sauté לרגע יותר.
מוסיפים קורטוב של יין ורמוט (או יין לבן) וטוגנים דקה יותר עד שרוב היין הלבן (ורמוט) התאדה. הכרישה צריכה להיות לחה, אבל לא שחייה ורמוט (יין לבן).
הסר כרישה מחום, לכסות ולתת לשבת.
לקלף ולפרוס תפוחי אדמה באופן שווה לפרוסות 1 / 8 אינץ'. לזרוק פרוסות במים קרים כפי שאתה חותך כך תפוחי האדמה לא הופכים חומים. (הערה: אני מקלפת וחותכת כל תפוח אדמה בנפרד במקום לקלף את כולם קודם כך שתפוחי האדמה המקולפים מבלים פחות זמן בישיבה בסביבה ואולי הופכים לחומים.)
מגררים גוש של gruyere כך שיש לך 1 כוס gruyere מגורד.
מעט חמאה על תבנית האפייה.
מסננים תפוחי אדמה דואגים לא לשבור אותם.
להניח שכבה אחת של תפוחי אדמה בצלחת.
מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל. ואז מפזרים בתערובת כרישה מוקפצת. ואז מפזרים עם כמה gruyere. לבסוף נקודה עם אחד או שניים חתיכות של חמאה (אופציונלי). חזור על רצף עד שכל תפוחי האדמה משמשים. השכבה האחרונה צריכה להיות רק שכבה של תפוחי אדמה.
לאט לשפוך קרם על כל תפוחי אדמה בצלחת. לסיים עם כמה שבבי gruyere אשר ייתן צבע נחמד קצת קרום.
אופים כ 1 1/4 עד 1 1/2 שעות. קרם צריך להתבשל ואולי אפילו בעדינות בועה, אבל זה לא צריך לרתוח (רותחים יגרום הקרם להפריד קרדל). זה נעשה כאשר יש לו חום זהוב נחמד לצבע כתום; תפוחי האדמה רכים אבל עדיין מחזיקים את הצורה שלהם; ואת הקרם התעבה מופחת מעט.
בואו מגניב במשך 15 עד 20 דקות לפני ההגשה.