קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

כרישה תפוחי אדמה מוקרמים

כרישה תפוחי אדמה מוקרמים
תפוחי אדמה כרישה מוקרם נטול גלוטן, מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 618 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. 16 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם שמנת כבדה, gruyere, כדי 5 שבבי של gruyere, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו כרישה תפוחי אדמה, כרישה ותפוחי אדמה מוקרמים, ו שני תפוחי אדמה וכרישה מוקרמים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 300 °F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הסר שורשים ועלים ירוקים כרישה. לשטוף ולייבש את החלק הלבן של הכרישה.
מרכיבים שתצטרך
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
3
פצל כרישה בחצי אורך. ואז לחתוך לרוחב לדק עד בינוני חצי סהרונים ירח. קוביות שום.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות סהר בקירורלחמניות סהר בקירור
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
4
כרישה Sauté לאט בכף אחת של החמאה על חום נמוך בינוני במחבת nonstick עד רך אבל לא חום (כ 6-8 דקות).
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
להוסיף שום ו sauté לרגע יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
6
מוסיפים קורטוב של יין ורמוט (או יין לבן) וטוגנים דקה יותר עד שרוב היין הלבן (ורמוט) התאדה. הכרישה צריכה להיות לחה, אבל לא שחייה ורמוט (יין לבן).
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
ורמוטורמוט
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
7
הסר כרישה מחום, לכסות ולתת לשבת.
מרכיבים שתצטרך
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
8
לקלף ולפרוס תפוחי אדמה באופן שווה לפרוסות 1 / 8 אינץ'. לזרוק פרוסות במים קרים כפי שאתה חותך כך תפוחי האדמה לא הופכים חומים. (הערה: אני מקלפת וחותכת כל תפוח אדמה בנפרד במקום לקלף את כולם קודם כך שתפוחי האדמה המקולפים מבלים פחות זמן בישיבה בסביבה ואולי הופכים לחומים.)
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
9
מגררים גוש של gruyere כך שיש לך 1 כוס gruyere מגורד.
מרכיבים שתצטרך
GruyereGruyere
10
מעט חמאה על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
11
מסננים תפוחי אדמה דואגים לא לשבור אותם.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
12
להניח שכבה אחת של תפוחי אדמה בצלחת.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
13
מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל. ואז מפזרים בתערובת כרישה מוקפצת. ואז מפזרים עם כמה gruyere. לבסוף נקודה עם אחד או שניים חתיכות של חמאה (אופציונלי). חזור על רצף עד שכל תפוחי האדמה משמשים. השכבה האחרונה צריכה להיות רק שכבה של תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
GruyereGruyere
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
14
לאט לשפוך קרם על כל תפוחי אדמה בצלחת. לסיים עם כמה שבבי gruyere אשר ייתן צבע נחמד קצת קרום.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
GruyereGruyere
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
15
אופים כ 1 1/4 עד 1 1/2 שעות. קרם צריך להתבשל ואולי אפילו בעדינות בועה, אבל זה לא צריך לרתוח (רותחים יגרום הקרם להפריד קרדל). זה נעשה כאשר יש לו חום זהוב נחמד לצבע כתום; תפוחי האדמה רכים אבל עדיין מחזיקים את הצורה שלהם; ואת הקרם התעבה מופחת מעט.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
16
בואו מגניב במשך 15 עד 20 דקות לפני ההגשה.