כתום, אגוז, גורגונזולה וסלט ירקות מעורבים עם ויניגרט הדרים טרי
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? סלט תפוזים, אגוז, Gorgonzolan וירקות מעורבים עם ויניגרט הדרים טרי יכול להיות מתכון עצום לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 352 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . 117 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך חומץ בלסמי, תפוזי טבור, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. עם כפית ציון 63% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: ירקות מעורבים עם ויניגרט אגוז-תאנה, סלט ירקות טריים עם ויניגרט בכתום-בזיליקום, ו ירקות מעורבים עם ויניגרט מיץ תפוזים.
הוראות
מניחים את האגוזים במחבת על אש בינונית. לבשל 5 דקות, ערבוב כל הזמן, עד השחמה קלה.
בקערה גדולה, לזרוק את אגוזי מלך קלויים, ירקות סלט, תפוזים, ובצל אדום.
בצנצנת גדולה עם מכסה, מערבבים את שמן הזית, שמן צמחי, מיץ תפוזים, סוכר, חומץ, חרדל, אורגנו ופלפל. צנצנת חותם, ולנער לערבב.
מחלקים את תערובת סלט ירקות לתוך מנות בודדות. כדי לשרת, מפזרים גבינת גורגונזולה, טפטוף עם תערובת ההלבשה.