כתום שרוף פאנה קוטה
ייתכן שזה הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 347 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו חלב, תפוזי טבור, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 22%. נסו שרוף - כתום פאנה קוטה, Ghostly Panna Cottas עם רוטב מחריד (Panna קוטה עם רוטב חמוציות-כתום), ו אתגר אופים נועז: שעועית וניל וכתום דם פנה קוטה עם רוטב קרמל אולספיס כתום ופלורנטיני שוקולד מריר אגוזי לוז תפוזים (ללא גלוטן) (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים ג ' לטין על חלב בקערה קטנה ולתת לעמוד 1 דקה כדי לרכך.
לטאטא יחד ממתקים סוכר, מלח, ו 1 כוס שמנת כבדה.
מבשלים סוכר מגורען בסיר יבש כבד קטן על חום מתון, ללא הפרעה, עד שהוא מתחיל להמיס. המשך לבשל, ערבוב מדי פעם עם מזלג, עד הסוכר נמס לתוך קרמל זהוב. מערבבים ב 1 1 1/2 כפיות גרידה ומבשלים, ערבוב, עד גרידה קלוי וריחני, 30 שניות עד 1 דקה. מערבבים תערובת קרם בזהירות להוסיף קרמל (זה יהיה בועה להקשיח). מבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד הקרמל הוא מומס.
מערבבים בתערובת ג 'לטין ונותר גרידת כפית עד ג' לטין הוא מומס. מערבבים במיץ תפוזים, ואז לתת לעמוד רק עד מקורר לטמפרטורת החדר.
יוצקים דרך מסננת בסדר לתוך קערה בינונית.
לנצח הנותרים 1/2 כוס שמנת כבדה עם מיקסר חשמלי עד שהוא פשוט מחזיק פסגות רכות.
להקציף שמנת חמוצה בקערה אחרת עד חלקה. מקפלים קצפת לתוך שמנת חמוצה, ואז לקפל לתוך תערובת קרמל עד בשילוב היטב.
כפית לתוך תבניות וצינה עד המשרד, לפחות 8 שעות.
טובלים תבניות במים חמים 2 או 3 שניות ולהפעיל סכין דק סביב קצה תבניות כדי לעזור לשחרר panna קוטה. הפוך על גבי צלחות קינוח ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 20 דקות.
בעוד פאנה קוטה עומדת, להסיר את הקליפה ואת הדורית הלבנה מתפוזים עם סכין חדה. מחזיק תפוזים מעל קערה כדי לתפוס מיצים, לחתוך חלקים חופשיים ממברנות. לסחוט מיץ ממברנות לתוך קערה לחתוך בגסות תפוז חלקים.
ממש לפני ההגשה, כפית חתיכות תפוזים ומיץ על קינוחים.